Komt Disney’s Broadway musical ‘Aladdin’ naar Disney Plus?

aladdin, musical, disney plus-

Met het recente succes van het toevoegen van de Broadway musical ‘Hamilton’ op Disney Plus, vragen veel menen zich af of Disney van plan is om meer van zijn musicals op de service te plaatsen. Een volmondige ‘ja’ kunnen we daar nog niet op geven, maar het lijkt er sterk op dat de Broadway musical ‘Aladdin’ onderweg is naar Disney Plus.

Dit meldt de musical website Filmed On Stage.

Klik hier om je voor slechts € 6,99 per maand (op ieder moment opzegbaar) of € 69,99 per jaar (2 maanden gratis!) te abonneren op Disney Plus. Je kan hiervoor ook op de onderstaande Disney-banner klikken.

(tekst gaat verder onder de afbeelding)

Het was aanvankelijk de bedoeling dat ‘Aladdin’ begin dit jaar al op de streamingdienst van de Huismuis zou verschijnen, maar doordat ‘Hamilton’ eerder naar voren werd geschoven werd ‘Aladdin’ nog even in de koelkast gezet.

‘Aladdin’ is vorig jaar in het Prince Edward Theatre op West End in Londen opgenomen voor een wereldwijde release, vlak voordat de productie stopte, aldus Filmed on Stage. De musical startte met spelen op 15 juni 2016. De Disney-musical zou voor het einde van dit jaar op Disney Plus moeten verschijnen.

De website meldt verder dat een vertegenwoordiger van Disney heeft bevestigd dat ‘Aladdin’ is opgenomen en dat er binnenkort meer details bekend worden gemaakt omtrent uitzenddetails.

To be continued!

Zie hieronder de trailer van de musical van ‘Aladdin’.