Komt er een ‘Werewolf by Night 2’ vervolg op Disney+?

werewolf by night, disney plus, disney+

Werewolf by Night was een sterke nieuwkomer in het grote assortiment van de MCU. Aangezien het nu de maand van Halloween is, is de vraag natuurlijk of er een vervolg komt op Werewolf by Night.

Gebaseerd op een geliefde comic, deze film ging over Jack Russell (gespeeld door Gael Garcia Bernal), een man met een duister geheim die een bijeenkomst van monsterjagers bij het Bloodstone landgoed binnensluipt.

Deze beroemde ‘hunters’ nemen deel aan een ceremoniële jacht ter nagedachtenis aan de legendarische Ulysses Bloodstone die is gestorven. De prijs is het erfgenaamschap van de machtige Bloodstone die hij gebruikte in zijn gevechten.

Komt er een Werewolf by Night 2?

Er is momenteel nog geen officiële informatie vrijgegeven over een vervolg op Werewolf by Night of waar de personages van Werewolf by Night in kunnen terugkeren. Hoewel Marvel Studios nog geen vervolg heeft aangekondigd, heeft regisseur Michael Giacchino laten doorschemeren dat hij openstaat voor een terugkeer. Hij vertelde aan IGN: “Ik weet niet welke kant het opgaat. We hebben gewerkt om dit project af te krijgen. Nu dat het af is, kunnen we terugkijken en nadenken over een mogelijke toekomst.”

Profiteer nu met korting op een Disney Plus abonnement

Wie zit er in de cast van Werewolf by Night 2?

Op dit moment is nog niets bekend natuurlijk. Mochten ze besluiten om een vervolg te maken, dan zou Gael García Bernal zeker terugkeren als de ‘Werewolf By Night’. Laura Donnelly, die de rol van monsterjager Elsa Bloodstone vertolkt, zou ook waarschijnlijk terugkeren. Het zou ook zomaar kunnen dat andere MCU-personages zoals Moon Knight (gespeeld door Oscar Isaac) een verschijning kunnen maken aangezien die personages een interessant verleden hebben samen.

Wat is het verhaal van Werewolf by Night 2?

Regisseur Michael Giacchino heeft gehint dat hij veel ideeën heeft voor toekomstige verhalen met Jack Russell en Man-Thing. “Er is veel dat je met hen kunt doen,” voegde hij toe.

Is er al een trailer voor Werewolf by Night 2?

Helaas is er momenteel nog geen trailer beschikbaar. We houden deze pagina bijgewerkt zodra er nieuwe beelden worden vrijgegeven.

Bekijk hieronder de officiële trailer van de originele Werewolf by Night!

Wil je weten wat er allemaal nog meer te zien is op Disney Plus? Check dan hier het volledige aanbod.

Disney+ kost 10,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 109,90 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven- of onderstaande Disney-banners.