Komt ‘The Bad Batch’ seizoen 2 in de lente naar Disney Plus?

star wars bad batch disney plus-, disney+

Mogelijk is het tweede seizoen van de ‘The Bad Batch’ in de lente al op Disney Plus te zien. In een wat lijkt op een pagina uit het officiële Star War Insider magazine staat een aankondiging van de geanimeerde Star Wars-serie. De foto werd op Reddit geplaatst door gebruiker Alcibiad. 

Mocht dit kloppen dan verschijnt ‘The Bad Batch’ tussen ‘The Book of Boba Fett’ en ‘Obi-Wan Kenobi’ in, of hier vlak achter. Zie hieronder de foto. Disney heeft tweede seizoen nog niet officieel bevestigd.

star wars insider, bad batch, disney plus
De foto die door Reddit-gebruiker Alcibiad geplaatst werd.

Verhaal seizoen 1

‘Star Wars: The Bad Batch’ volgt Hunter, Echo, Tech, Wrecker en Crosshair, een groep elite en experimentele clones van de ‘Bad Batch’ (voor het eerst geïntroduceerd als Clone Force 99 in ‘The Clone Wars’ seizoen 7). Zij zullen hun weg moeten vinden in een snel veranderend universum, in de nasleep van de Clone War.

De leden van de ‘Bad Batch’ zijn een unieke groep clones die genetisch verschillen van hun broers uit het Clone Leger. Zij hebben allemaal unieke en uitzonderlijke vaardigheden die ze buitengewoon effectieve soldaten maken. Na het Clone War-tijdperk zullen zij verschillende huurlingenmissies uitvoeren, terwijl ze hun uiterste best moeten doen om te overleven.

‘The Bad Batch’ bestaat uit 16 afleveringen die uiteraard allemaal op Disney Plus te vinden zijn.