Spannend avontuur Le Mans ‘66 nu te streamen op Disney Plus

Le Mans '66 must-watch op Disney Plus
Image:ⓒ Disney Plus

Le Mans ’66 is een Amerikaanse biografische sportfilm uit 2019, geregisseerd door James Mangold en geproduceerd door 20th Century Fox. De film volgt de strijd tussen de autofabrikanten Ford en Ferrari om de 24 uur van Le Mans in 1966 te winnen. De film is ook bekend onder de titel “Ford v Ferrari” in de Verenigde Staten.

Het verhaal van Le Mans ’66

Le Mans ’66 is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van auto-ontwerper Carroll Shelby (Matt Damon) en autocoureur Ken Miles (Christian Bale). Samen bouwden zij een raceauto voor de Ford Motor Company om de strijd aan te gaan met het dominante raceteam van Enzo Ferrari tijdens de 24-uur van Le Mans in 1966. De film volgt de strijd tussen de autofabrikanten Ford en Ferrari om de 24 uur van Le Mans in 1966 te winnen. Met een aantal plot-twists weet de film tot de laatste meters van de race te boeien.

Profiteer nu met korting op een Disney Plus abonnement

Lovende recensies

Le Mans ‘66 heeft wereldwijd lovende recensies ontvangen. De film wordt voornamelijk geprezen om zijn opwindende actiescènes, de uitstekende prestaties van de cast en het meeslepende verhaal. Liefhebbers van actiefilms die op zoek zijn naar een mix van technische vaardigheid, spanning en emotie zullen met deze film niets maar dan ook niets tekortkomen. Het is een must-watch op Disney Plus. Laat je meeslepen met het opwindende verhaal van moed, rivaliteit en doorzettingsvermogen en beleef de uiterst intense wereld van autosport zoals nooit tevoren.

Cast en vervolg

De hoofdrollen in Le Mans ’66 worden vertolkt door Matt Damon en Christian Bale. Andere acteurs in de film zijn Jon Bernthal, Caitríona Balfe, Tracy Letts en Josh Lucas.

Wil je een voorproefje zien? Bekijk dan hieronder de officiële trailer van Le Mans ’66.

Komt er een vervolg op Le Mans ’66?

Ondanks het grote succes van Le Mans ’66 is er nog geen vervolg gepland. Er zijn echter wel geruchten dat er een vervolg zou komen maar dit is nog niet bevestigd.

Als je wilt weten hoe je in 4 simpele stappen gratis naar Disney Plus kijkt lees dan dit artikel.

Disney+ kost 10,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 109,90 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven- of onderstaande Disney-banners.