‘Lightyear’ vanaf 3 augustus al op Disney Plus te zien

lightyear, disney plus, disney+

De nieuwe Disney en Pixar film ‘Lightyear’ is vanaf woensdag 3 augustus op Disney Plus te zien. Hiermee belandt de bioscoopfilm al na 45 dagen na zijn release op de streamingdienst. 

Disney Plus kost 8,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 89,99 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Disney-banners.

‘Lightyear’ ging op 15 juni 2022, in tegenstelling tot ‘Turning Red’, ‘Soul’ en ‘Luca’ die direct naar Disney Plus kwamen, in première in de Nederlandse bioscopen.

Verhaal

De film ‘Lightyear’ volgt de legendarische Space Ranger Buzz Lightyear, nadat hij is gestrand op een vijandige planeet op 4,2 miljoen lichtjaar van de aarde. Hij moet samen met zijn commandant en hun bemanning een weg terug naar huis proberen te vinden door ruimte en tijd. Buzz wordt vergezeld door een groep ambitieuze rekruten en zijn charmante robotkat, Sox. De zaken compliceren en de missie wordt bedreigd door de komst van Zurg, een imposante aanwezigheid met een leger meedogenloze robots en een mysterieuze agenda.

De regie van ‘Lightyear’ is in handen van Angus MacLane, Annie Award-winnaar, Pixar-animator en co-regisseur van ‘Finding Dory’ (2016). Galyn Susman (‘Toy Story That Time Forgot’ short) is de producent van de film.

‘Lightyear’ is vanaf woensdag 3 augustus op Disney Plus te zien.

Bekijk hieronder de trailer.