‘Limitless with Chris Hemsworth’ vanaf 16 november te zien op Disney Plus

limitless-disney-plus-disney+
Image: ⓒ Disney

Vanaf woensdag 16 november is er een nieuwe serie van National Geographic te zien op Disney Plus: ‘Limitless with Chris Hemsworth’. Waartoe is het menselijk lichaam in staat? Waar ligt de grens? Kunnen we het proces van ouderdom tegen gaan? Deze vragen en meer zullen worden beantwoord in deze nieuwe onthullende serie. 

Disney Plus kost 8,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 89,99 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Disney-banners.

Superkrachten

Wat als je veroudering zou kunnen tegengaan en het volledige potentieel van het menselijk lichaam zou kunnen ontdekken? Filmster Chris Hemsworth (‘Extraction’, ‘Thor’, ‘The Avengers’) verkent dit revolutionaire idee in de nieuwe serie van National Geographic, ‘Limitless with Chris Hemsworth’, gemaakt door Darren Aronofsky en afkomstig van zijn productiebedrijf Protozoa Pictures en Jane Root’s Nutopia.

Nieuw wetenschappelijk onderzoek verbrijzelt conventionele wijsheid over het menselijk lichaam en biedt fascinerende inzichten over hoe we allemaal de superkrachten van ons lichaam kunnen activeren om ziektes te bestrijden, beter te presteren, de hersenen een boost te geven en zelfs het verouderingsproces om te keren.

Enkele challenges die Chris zal uitvoeren zijn:

  • Een zwem van 240 meter door het ijskoude water van de Arctische fjord. Hoe kunnen extreme kou en extreme hitte de gezondheid ten goede komen en zelfs ons leven verlengen.
  • Chris beklimt een ​​30 meter hoog touw dat boven een kloof bungelt. Hoe kunnen we de volledige capaciteit van onze spieren ontgrendelen?
  • Hij loopt op de rand van een 900 meter hoge wolkenkrabber. Hoe kunnen we fysieke en psychologische technieken gebruiken om onszelf te beschermen tegen de impact die chronische stress op ons leven heeft?
  • Train de hersenen om te overleven in de wildernis. Hoe kunnen we onze hersenen trainen en het risico op neurodegeneratieve ziekten verminderen?
  • Vier dagen niet eten en dan op jacht gaan naar de eerste maaltijd. Hoe vasten kan helpen in de strijd tegen de grootste moordenaars van de ouderdom en celvernieuwing kan veroorzaken.
  • Worstel met het leven in een simulatie van zijn 87-jarige lichaam. Hoe het accepteren van ouderdom en het einde van het leven ons gelukkiger kan maken en ons zelfs kan helpen langer te leven.

‘Limitless with Chris Hemsworth’ is vanaf woensdag 16 november 2022 te zien op Disney Plus.

Zie hieronder de trailer.