Liverpool vs Manchester City livestream: zo stream je de Premier League wedstrijd online in Nederland

Liverpool vs Manchester City livestream
Image: Ⓒ iStock

Liverpool vs Manchester City begint vanavond om 17:30 uur in het Anfield stadion in Liverpool. Lees hier hoe je de Premier League wedstrijd bekijkt via livestream.

Liverpool vs Manchester City livestream in Nederland

Liverpool gaat, na de 7-1 overwinning tegen Rangers in de Champions League afgelopen woensdag, vol vertrouwen de wedstrijd tegen Manchester City in. Hoewel ze in de Premier League op een teleurstellende 11e plek staan, hebben ze in Europees verband wel bewezen hun tegenstanders helemaal weg te kunnen spelen.

Zo slecht als Liverpool is begonnen in de Premier League, zo goed is Manchester City begonnen. De ploeg van Guardiola achtervolgt nummer 1 Arsenal op de voet en heeft nog geen wedstrijd verloren in de Premier League. Sterspeler Erling Haaland kreeg afgelopen dinsdag rust in de wedstrijd tegen Kopenhagen en zal extra gebrand zijn om weer uit te blinken.

De wedstrijd van vanavond is voor beide ploegen enorm belangrijk. Als Manchester City niet wint wordt het gat met koploper Arsenal een stuk groter. Bij winst voeren ze de druk op Arsenal weer op.

Ook voor Liverpool is winnen een must. De elfde positie is een enorme teleurstelling en een top 5 positie (met garantie op Europees voetbal) is toch een minimale eis voor de ploeg van Jürgen Klopp dit seizoen.

Hoe kijk ik Liverpool vs Manchester City live in Nederland?

In Nederland heeft Viaplay sinds seizoen 2022/2023 de rechten op alle Premier League wedstrijden. De wedstrijden zijn live te bekijken via bijvoorbeeld de app, browser en het Viaplay tv-kanaal. Liverpool vs Manchester City is in Nederland live te streamen via Viaplay. Je kan hier een abonnement op Viaplay afsluiten.

Viaplay kost 13,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 10,49 euro per maand (25% korting bij een jaarabonnement). Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Viaplay banners.

Wanneer speelt Liverpool vs Manchester City?

De wedstrijd tussen Liverpool en Manchester City trapt af om 17:30 uur op zondag 16 oktober 2022. Je kan de wedstrijd live kijken via Viaplay. Je hebt daarvoor een abonnement nodig, klik hier om een abonnement op Viaplay af te sluiten.

Liverpool vs Manchester City: wat zijn de standen in de Premier League?

Zoals gezegd staat Liverpool momenteel elfde in de Premier League. De ploeg eindigde vorig jaar nog tweede en de verwachtingen voor dit seizoen waren (en zijn) dan ook hoog. Een plek buiten de top 5 aan het einde van het seizoen zou een enorme teleurstelling zijn voor de ploeg van Klopp.

Manchester City is het seizoen sterk begonnen en staat op de tweede plek. Topspeler Haaland heeft zijn transferwaarde tot nu toe meer dan waar gemaakt en lijkt niet te stoppen te zijn. Als Manchester City dit seizoen serieus voor de titel mee wil blijven doen, moet de wedstrijd tegen Liverpool vanavond worden gewonnen. Kan Haaland weer het verschil maken?