Liverpool vs Southampton livestream 12 november 2022: Kijk hier direct live naar de Premier League wedstrijd in Nederland

Liverpool vs Manchester United livestream
Image:ⓒ Unsplash, Trung Tran

Liverpool vs Southampton livestream, de Premier League wedstrijd begint zaterdagmiddag 12 november om 16.00 uur in het Anfield Stadium (Liverpool). Lees hier hoe je de wedstrijd live kan bekijken in Nederland.

Liverpool vs Southampton livestream 12 november 2022

Liverpool vs Southampton, oftewel The Reds tegen The Saints zal voor beide partijen een belangrijke wedstrijd worden. Voor Southampton zal het zeer lastig worden om van Liverpool te winnen. The Saints staan op plek 18 met 12 punten uit 14 wedstrijden en met maar 2 punten voorsprong op nummer laatst Nottingham Forest. De laatste 5 wedstrijden werd er 2 keer verloren, 2 keer gelijkgespeeld en maar 1 keer gewonnen. Liverpool wist de topper vorige week van Tottenham te winnen, mede door een uitblinkende Mo Salah die met 2 doelpunten de gevierde man was.

 

Southampton kreeg vorige week klop van Newcastle United en verloren in eigen huis met maar liefst 1-4. Southampton zal er dus alles aan gaan doen om tegen Liverpool in ieder geval met een gelijkspel en 1 punt op zak met de bus huiswaarts te keren. 

Lees hier hoe je alle Premier League wedstrijden in Nederland bekijkt.

Hoe kijk ik de Liverpool vs Southampton livestream in Nederland?

In Nederland heeft Viaplay sinds seizoen 2022/2023 de rechten op alle Premier League wedstrijden. De wedstrijden zijn live te bekijken via bijvoorbeeld de app, browser en het Viaplay tv-kanaal. Liverpool vs Southampton is in Nederland live te streamen via Viaplay. Je kan hier een abonnement op Viaplay afsluiten.

Klik hier om Liverpool vs Southampton live te streamen via Viaplay.

Viaplay kost 13,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 10,49 euro per maand (25% korting bij een jaarabonnement). Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Viaplay banners.

Wanneer speelt Liverpool vs Southampton?

De wedstrijd tussen Liverpool en Southampton begint zaterdagmiddag 12 november om 16.00 uur in het Anfield Stadium in Liverpool City. Je kan de wedstrijd live kijken via Viaplay. Je hebt daarvoor een abonnement nodig, klik hier om een abonnement op Viaplay af te sluiten.

Liverpool vs Southampton livestream: wat zijn de standen in de Premier League?

Liverpool heeft tot nu toe een zeer wisselvallig seizoen en moeten het momenteel doen met een teleurstellende 8e plek, met 19 punten uit 13 wedstrijden. Vorige week wisten ze de topper tegen Tottenham te winnen en klommen daardoor van de 9e naar de 8e plek, met maar 4 punten achterstand op nummer 5 Manchester United. In de Premier League is trainer Klopp en zijn team er alles aan gelegen om aansluiting te houden bij de subtop, maar ook Southampton zal alles geven om langzaamaan uit de onderste regionen omhoog te klimmen om aan het einde van het seizoen degradatie te voorkomen.

Liverpool vs Southampton livestream: wat zijn de statistieken?

Gezien de statistieken zal het een grote verrassing zijn als Southampton uit bij Liverpool weet te winnen, maar in de Premier League weet je het maar nooit. In de voorgaande drie edities waarin beide ploegen tegen elkaar speelden wist Liverpool telkens te winnen. 

Klik hier om Liverpool vs Southampton live te streamen via Viaplay.