Bloedstollend nieuw seizoen van ‘Loki’ vanaf 5 oktober te zien op Disney Plus

Loki
Image: ⓒ Disney

Disney heeft zojuist bekend gemaakt dat het nieuwe seizoen van ‘Loki’ vanaf 5 oktober te zien is op Disney Plus. Dit is een dag eerder dan origineel gepland.

Profiteer nu met korting op een Disney Plus abonnement

In dit artikel:

Verhaal van Loki

Seizoen 2 van ‘Loki’ begint in de nasleep van de schokkende seizoensfinale, waarin Loki verwikkeld raakt in een strijd om de ziel van de Time Variance Authority. Samen met Mobius, Hunter B-15 en een team van nieuwe en terugkerende personages navigeert Loki een steeds groter wordend en steeds gevaarlijker multiversum op zoek naar Sylvie, Judge Renslayer, Miss Minutes en de waarheid over wat het betekent om een ​​vrije wil en een glorieus doel te bezitten.

Cast

In ‘Loki’ spelen Tom Hiddleston, Sophia Di Martino, Gugu Mbatha-Raw, Wunmi Mosaku, Eugene Cordero, Rafael Casal, Tara Strong, Kate Dickie, Liz Carr, Neil Ellice, met Jonathan Majors, Ke Huy Quan en Owen Wilson.

Justin Benson & Aaron Moorhead, Dan DeLeeuw en Kasra Farahani zijn de regisseurs van de serie met zes afleveringen. Kevin Feige, Stephen Broussard, Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Brad Winderbaum, Kevin R. Wright, Tom Hiddleston, Justin Benson & Aaron Moorhead, Eric Martin en Michael Waldron zijn de uitvoerende producenten, en Trevor Waterson fungeert als co-uitvoerend producent. Eric Martin is de hoofdschrijver.

Wil je weten wat er allemaal nog meer te zien is op Disney Plus? Check dan hier het volledige aanbod.

Disney Plus kost 10,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 109,90 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven- of onderstaande Disney-banners.