Making-of ‘Hawkeye’ en ‘Eternals’ vanaf februari op Disney Plus

Disney heeft vandaag bekendgemaakt dat er in februari twee nieuwe afleveringen van ‘Marvel Studios: Assembled’ op Disney Plus verschijnen. De making-of van ‘Hawkeye’ is vanaf woensdag 9 februari op de streamingdienst te zien. Die aflevering omtrent ‘Eternals’ komt een week later, op woensdag 16 februari. 

Disney Plus kost 8,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 89,99 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Disney-banners.

‘Marvel Studios Assembled’ is een uitgebreide documentaireserie die je een kijk achter de schermen geeft van Marvel-producties. Eerder verschenen er al afleveringen met exclusieve beelden van ‘WandaVision, ‘The Falcon en The Winter Soldier’, ‘Loki’, ‘Black Widow’, ‘What if…?’, ‘Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings’. ‘Hawkeye’ is aflevering 7 en ‘Eternals’ de afsluitende nummer 8 in het eerste seizoen van de serie.

‘Hawkeye’

‘Hawkeye’ is een nieuwe Marvel-serie die zich afspeelt in New York City, waar voormalig Avenger Clint Barton, alias Hawkeye (Jeremy Renner), een schijnbaar eenvoudige missie heeft: terug naar zijn familie voor Kerstmis. Maar wanneer een dreiging uit zijn verleden opduikt, werkt Hawkeye met tegenzin samen met Kate Bishop (Hailee Steinfeld), een 22-jarige bedreven boogschutter en zijn grootste fan, om een criminele samenzwering te ontrafelen.

‘Eternals’

Door een onverwachte tragedie na de gebeurtenissen van Avengers: Endgame uit 2019 gaan de Eternals, een onsterfelijk buitenaards ras gecreëerd door de Celestials die in het geheim meer dan 7000 jaar op Aarde hebben geleefd, herenigen om de mensheid te beschermen tegen hun slechte tegenhangers, de Deviants.

Kijk ‘Marvel Studios: Assembled – Hawkeye’ vanaf 9 februari en de aflevering omtrent ‘Eternals’ vanaf 16 februari op Disney Plus.