Manchester United vs Tottenham livestream: zo stream je de Premier League wedstrijd online in Nederland

Manchester United vs Tottenham livestream
Image: Ⓒ iStock

Manchester United vs Tottenham begint vanavond om 21:15 uur op Old Trafford in Manchester. Lees hier hoe je de Premier League wedstrijd bekijkt via livestream.

Manchester United vs Tottenham livestream in Nederland

Manchester United gaat vanavond een nieuwe uitdaging aan in de Premier League tegen Tottenham Hotspur. De ploeg van Erik ten Hag won na de derby tegen Manchester City vier wedstrijden op rij, maar speelde afgelopen weekend teleurstellend gelijk tegen Newcastle. United is dan ook nog niet echt op stoom: de overwinningen zijn meestal mager en het veldspel swingt nog niet. Vanavond treft Manchester United dus Tottenham, dat een stuk beter van start is gegaan.

Tottenham doet het dit seizoen verrassend goed in de Premier League en bezet de derde plaats. Op punten staat het weliswaar gelijk met Manchester City, maar Tottenham heeft een veel lager doelsaldo. Ook Europees doet de club uit Londen goede zaken en staat het bovenaan in groep D, hoewel de punten in die groep nog dicht bij elkaar liggen.

Manchester United moet vanavond winnen om aansluiting met de subtop te behouden. Met 16 punten uit 9 wedstrijden staan ze inmiddels op de vijfde plaats, weliswaar met een wedstrijd minder gespeeld. Bij verlies is de kans groot dat de ploeg afzakt naar plek zes of zeven.

Tottenham kan bij winst de druk verhogen op concurrenten Arsenal en Manchester City. Arsenal staat sinds afgelopen weekend comfortabel met een gat van 4 punten bovenaan. Manchester City staat qua punten gelijk met Tottenham. Winst is dus ook voor Tottenham belangrijk om aansluiting met de top te behouden.

Hoe kijk ik Manchester United vs Tottenham live in Nederland?

In Nederland heeft Viaplay sinds seizoen 2022/2023 de rechten op alle Premier League wedstrijden. De wedstrijden zijn live te bekijken via bijvoorbeeld de app, browser en het Viaplay tv-kanaal. Manchester United vs Tottenham is in Nederland live te streamen via Viaplay. Je kan hier een abonnement op Viaplay afsluiten.

Viaplay kost 13,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 10,49 euro per maand (25% korting bij een jaarabonnement). Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Viaplay banners.

Wanneer speelt Manchester United vs Tottenham?

De wedstrijd tussen Manchester United en Tottenham trapt af om 21:15 uur op woensdag 19 oktober 2022. Je kan de wedstrijd live kijken via Viaplay. Je hebt daarvoor een abonnement nodig, klik hier om een abonnement op Viaplay af te sluiten.

Manchester United vs Tottenham: wat zijn de standen in de Premier League?

De huidige top 3 in de Premier League bestaat respectievelijk uit Arsenal, Manchester City en Tottenham. Op plek 4 staat Chelsea en Manchester United staat op plek 5. Een wedstrijd tussen ploegen uit de top 5 gaat ongetwijfeld een spektakelstuk worden. Beide ploegen moeten winnen om hun positie te behouden, en bij verlies is de kans groot de één van de ploegen gaat afzakken.

Vooral voor Manchester United is verlies een no-go, daar ze dan het zicht op plek 5 en Europees voetbal voorlopig uit hun hoofd kunnen zetten. Dit zou natuurlijk een enorme deceptie zijn voor Ten Hag en zijn vedettes.