Marvel-fans spannen samen en willen ‘Black Widow’ direct op Disney Plus

black widow, disney plus

Disney heeft de release van de bioscoopfilm Black Widow officieel tot nader orde uitgesteld in verband met het coronavirus. Marvel-Fans willen hier echter niks van weten. Op Twitter laten fans massaal weten dat ze de live-action film graag direct op Disney Plus zien verschijnen. Maar gaat Disney dit ‘advies’ opvolgen?

Marvel Studio’s heeft de productie van de Disney Plus-titels The Falcon And The Winter Soldier, Loki en WandaVision stopgezet vanwege het coronavirus. Ook Black Widow is nu door Disney officieel uitgesteld. Er is nog geen nieuwe datum voor de film bekendgemaakt. Black Widow, met Scarlett Johansson als Natasha Romanoff/Black Widow, zou vanaf 29 april te zien zijn in de Nederlandse bioscopen.

Pauze

Andere Disney-films die stop zijn gezet zijn:

  • Het vervolg op Honey I Shrunk the Kids: Shrunk.
  • De live-action Little Mermaid.
  • Ridley Scott’s The Last Duel.
  • Disney Plus’ Home Alone (remake).
  • Peter Pan and Wendy.
  • Nightmare Alley.

Ook de bioscooprelease van Mulan (de remake van de gelijknamige animatiefilm uit 1998) is tot nader orde uitgesteld.

Disney Plus

Fans willen echter niks van uitstel van de Black Widow weten. Op Twitter wordt massaal aan Disney gevraagd om de bioscooprelease over te slaan en de film direct beschikbaar te stellen op Disney Plus.

Of Disney gehoor gaat geven aan de oproep is nog maar zeer de vraag. Als het mediabedrijf dit zou doen zou het nog een stap verder gaan dan wat ze bij Frozen 2 hebben gedaan. Het tweede deel van Elsa en co is sinds vandaag, vier maanden eerder dan gepland, te streamen op de service. Klik hier om Disney Plus 7 dagen GRATIS te proberen (en dus Frozen 2 direct en helemaal gratis te kijken!).

Zie hieronder een greep uit de Tweets die Marvel-fans de wereld in hebben geslingerd.

Black Widow plot

Na de gebeurtenissen van Captain America: Civil War (2016) staat Natasha Romanoff er  alleen voor en wordt ze gedwongen een gevaarlijke samenzwering aan te gaan die verbonden is met haar verleden. Achtervolgd door een kracht die er alles aan zal doen om haar ten val te brengen, moet Romanoff haar geschiedenis als spion en de verbroken relaties achterlaten, lang voordat ze een Avenger werd.

Black Widow is de 24e film uit het Marvel Cinematic Universe (MCU).

Meer weten over wat Disney Plus allemaal te bieden heeft? Bekijk hier het volledige aanbod, hier de beste films en series en zie hier alle nieuwe titels die onderweg zijn naar Disney Plus.