Marvel’s ‘Black Widow’ krijgt eigen special op Disney Plus

black widow, disney, marvel 23 september 2020

‘Black Widow’ krijgt een eigen special op Disney Plus. Dit blijkt uit de beschrijving van de nieuwe Marvel-serie ‘ASSEMBLED’ op de streamingservice.

In de beschrijving lezen we: “ASSEMBLED is een reeks specials in documentairestijl op Disney+, waarin de totstandkoming van Marvel Studios nieuwe series en films gevolgd wordt. Neem een kijkje achter de schermen van ‘WandaVision’, ‘The Falcon and The Winter Soldier’ en ‘Loki’ met exclusieve setbeelden. Volg filmmakers en sterren als Scarlett Johansson en Jeremy Renner, terwijl het ontstaan van de film ‘Black Widow’ en de serie ‘Hawkeye’ uit de doeken wordt gedaan. ASSEMBLED is een diepgaande analyse van de volgende fase van het Marvel Cinematic Universe (MCU).”

We kunnen dus, waarschijnlijk kort na de release van ‘Black Widow’, een aflevering verwachten die volledig in het teken staat van de nieuwe Marvel-film en hoe deze tot stand is gekomen. Het specifiek benoemen van Scarlett Johansson (Natasha Romanoff/Black Widow) maakt het extra interessant, omdat zij zowel acteur als producer van de film is.

Meer Phase 4 specials

In de eerste aflevering van ‘ASSEMBLED’, die nu te zien is op de streamer, wordt ‘WandaVision’ onder de loep genomen. In de beschrijving is ook te lezen dat we voor ‘The Falcon and The Winter Soldier’ en ‘Loki’ hetzelfde gerecht kunnen verwachten. Genoeg Marvel Phase 4-content dus de komende tijd op Disney Plus.

Plot ‘Black Widow’

In de actievolle spionagethriller ‘Black Widow’ van Marvel Studios wordt Natasha Romanoff, ook bekend als Black Widow, geconfronteerd met de duistere delen van haar leven, wanneer een gevaarlijke samenzwering ontstaat die verband houdt met haar verleden. Achtervolgd door een kracht die zich niet laat tegenhouden om haar uit te schakelen, moet Natasha omgaan met haar geschiedenis als spion en de verbroken relaties die in haar kielzog zijn achtergelaten, lang voordat ze een Avenger werd.

Bioscoop, Disney Plus of beiden?

‘Black Widow’ staat op dit moment gepland voor een bioscooprelease op 5 mei. De vraag is echter wat de huidige ontwikkelingen gaan doen met betrekking tot corona. Een duo-release, in de bioscoop en op Disney Plus via VIP-toegang net zoals ‘Raya and the Last Dragon, is niet ondenkbaar voor de Marvel-titel.

We gaan het zien. Wij kijken er in ieder geval enorm naar uit!