Marvel’s ‘Black Widow’ vanaf nu te zien op Disney Plus

black widow, disney plus, disney+, marvel-

Het is dan eindelijk zover! De langverwachte nieuwe Marvel-film ‘Black Widow’ is vanaf vandaag ook via VIP-toegang op Disney Plus te bekijken.

Vanaf 7 jul draait de blockbuster al in de bioscoop, maar mocht je geen trek in een filmzaal hebben dan kan je ‘Black Widow’ nu ook gewoon thuis vanaf je luie bank streamen. De dik 2 uur durende film zit niet bij het standaard maandabonnement inbegrepen en dit betekent dat je 21,99 euro voor de Marvel-titel moet neerleggen. De zogenaamde VIP-toegang.

Wil je ‘Black Widow’ direct met deze VIP-toegang op Disney Plus kopen? Dan lees je hier hoe je dit voor elkaar kunt boxen.

Plot

‘Black Widow’ zagen we natuurlijk al eerder in de Avengers films. Nu krijgt ze haar eigen film, die zich afspeelt voor de nieuwste Marvel films en waarin we meer leren over het duistere verleden van Natasha Romanoff, de echte naam van ‘Black Widow’. De film belooft een spannende spionagefilm te worden, en heeft grote filmsterren als Scarlett Johansson, David Harbour en Florence Pugh aan boord.

Titel: ‘Black Widow’
Categorie: Actie / Avontuur
Duur: 2 uur en 13 minuten
Jaar: 2021
Geregisseerd door: Cate Shortland
Geschreven door: Eric Pearson
Geproduceerd door: Kevin Feige
Cast: o.a. Scarlett Johansson, David Harbour en Florence Pugh