Marvel’s ‘I Am Groot’ deze zomer al op Disney Plus te zien

i am groot, disney plus, disney+

Disney heeft de releasedatum aangekondigd van ‘I Am Groot’. De nieuwe Marvel-serie is vanaf woensdag 10 augustus te zien op Disney Plus. 

Disney Plus kost 8,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 89,99 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Disney-banners.

Verhaal

‘I Am Groot’, die uit korte afleveringen zal bestaan en zich afspeelt in het Marvel Cinematic Universe (MCU), vertelt het verhaal over Baby Groot. We zullen er achter komen hoe het intelligente boomachtige wezen opgroeide en in de problemen kwam tussen de sterren van het heelal.

Vin Diesel

Meer details omtrent de serie zijn nog niet bekendgemaakt. Wel weten we dat de stem van Groot opnieuw ingesproken zal worden door Vin Diesel. De serie is geregisseerd door James Gunn, die ook ‘Guardians of the Galaxy’ voor zijn rekening nam.

Poster

Een trailer van de Marvel-serie is nog niet vrijgegeven, wel de eerste poster waarop we Baby Groot in een relaxte houding zien liggen tegen een Walkman met zonnebrol en koptelefoon op, met naast hem een cocktail.

‘I Am Groot’ is vanaf 10 augustus te zien op Disney Plus.