Max Verstappen: Off The Beaten Track documentaire vanaf 26 februari exclusief op ViaPlay

Formule 1 legende Max Verstappen op Viaplay
© Viaplay / Frits van Eldik

ViaPlay presenteert een nieuwe fascinerende documentaire serie over Max Verstappen genaamd Max Verstappen: Off The Beaten Track. De eerste aflevering van deze exclusieve documentaireserie gaat op maandag 26 februari live en biedt een unieke blik op het leven van de Formule 1-sensatie, van zijn kartingdagen tot de Formule 1 wereldkampioen die hij nu is.

De serie onthult het verhaal achter Verstappens opkomst in de autosport, met een focus op de uitdagingen en overwinningen die zijn carrière hebben gevormd. Aan de hand van exclusieve interviews met Max zelf, zijn familie, teamleden en andere sleutelfiguren in de F1-wereld, zoals zijn teambaas Christian Horner, wordt een diepgaand portret geschetst van een coureur wiens passie en vastberadenheid hem tot de top van de autosport hebben gebracht.

Unieke kijk in het leven

Deze documentaire, het vervolg van de eerdere documentaire Max Verstappen: Anatomy of a Champion bevat unieke archiefbeelden en achter-de-schermen momenten waar fans van zullen smullen. Deze beelden werpen een nieuwe blik op de hectische en enerverende wereld van Formule 1 en een van de grooste supersterren die Nederland en Formule 1 in het algemeen ooit heeft gekend.

Max Verstappen te zien op ViaPlay

Max Verstappen: Off the Beaten Track is een must-see voor elke Formule 1- en Max Verstappen-fan. Maar ook voor iedereen die waardering heeft voor doorzettingsvermogen en succes op het hoogste niveau mogelijk. Mis deze meeslepende reis in het leven van Max Verstappen niet. Off The Beaten Track is vanaf 26 februari exclusief te streamen op ViaPlay.

Abonneren op ViaPlay

Het Formule 1-seizoen van 2024 gaat bijna weer van start en het duurt echt niet meer lang voordat de eerste F1 Grand Prix van start zal gaan. Als je geen enkele minuut wilt missen van de koningsklasse, dan moet je zo snel mogelijk een abonnement afsluiten op ViaPlay.

Viaplay kost 15,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 13,79 euro per maand bij een jaarabonnement. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Viaplay banners.