Meer details bekend over de nieuwe Home Alone-film op Disney Plus

home alone, disney plus
Foto: s_herman

Tijdens een telefonische vergadering afgelopen augustus heeft Disney’s CEO Robert Igner aangekondigd dat er een reboot van Home Alone (1990) in de maak is voor Disney Plus. De Observer heeft nu meer details bekend gemaakt omtrent de film.

Dan Mazer (Who is America) zou de film gaan regisseren. Het script zal mede geschreven gaan worden door Saturday Night Live’s Mikey Day en Streeter Seidel. Hutch Parker en Dan Wilson zullen de film gaan produceren In februari 2020 zal gestart worden met de productie van de nieuwe familieklassieker.

Plot

De reboot vertelt het verhaal van een man en een vrouw die ten strijde trekken met een jonge jongen, genaamd Max, die van hen heeft gestolen. Max wordt beschreven als een energieke, geestige 9-jarige jongen met een ondeugend karakter. Hij voelt zich ouder dan zijn leeftijd, heeft de gave om gemakkelijk met volwassenen te communiceren en haalt met gemak het bloed bij hen onder de nagels vandaan. Maar hij vertoont ook een gevoel van onschuld, iemand met het hart op de juiste plek heeft, zoals we dat van Kevin uit de klassieke Home Alone kennen.

Disney is op zoek naar een bekende vrouwelijke acteur voor de hoofdrol. Meer details zijn helaas nog niet bekend gemaakt voor de nieuwe Disney Plus-film.