Misdaadserie ‘Justified: City Primeval’ vanaf vandaag 6 september te zien op Disney Plus

Justified: City Primeval vanaf nu te zien op Disney Plus
Image:ⓒ DIsney

Justified: City Primeval is een spannende nieuwe serie die vanaf nu te zien is op Disney Plus. De serie volgt de avonturen van Raylan Givens, een schietgrage US Marshal die naar Detroit wordt gestuurd om daar te botsen met een sociopaat en een formidabele advocaat.

In het midden van alle actie trotseert Raylan moord, drugs, bankovervallen, gangsters, criminele families en corrupte politici. Het eerste seizoen van Justified: City Primeval is nu beschikbaar op Disney Plus en belooft een spannende rit te worden voor fans van misdaad- en dramaserie.

Profiteer nu met korting op een Disney Plus abonnement

Verhaallijn

Justified: City Primeval is een Amerikaanse neo-western misdaaddrama televisieserie ontwikkeld door showrunners Dave Andron en Michael Dinner. De serie gaat verder met het verhaal van Justified en haalt inspiratie uit de Elmore Leonard roman City Primeval: High Noon in Detroit en het korte verhaal “Fire in the Hole”.

De serie pakt op met Raylan Givens 15 jaar nadat we hem voor het laatst zagen, een beetje ouder maar nog steeds bezig met zijn taken als US Marshal. Nadat hij 15 jaar geleden de hollers van Kentucky heeft verlaten, woont Raylan Givens nu in Miami, een wandelende anachronisme die zijn leven balanceert als US Marshal en parttime vader van een 15-jarig meisje. Zijn haar is grijzer, zijn hoed is vuiler en de weg voor hem is plotseling veel korter dan de weg achter hem. Een toevallige ontmoeting op een verlaten snelweg in Florida stuurt hem naar Detroit. Daar kruist hij het pad met Clement Mansell, ook bekend als The Oklahoma Wildman, een gewelddadige, sociopathische desperado die al eens door de vingers van Detroit’s beste is geglipt en dat opnieuw wil doen. Mansell’s advocaat, formidabele Motor City native Carolyn Wilder, heeft alle intentie om haar cliënt te vertegenwoordigen, zelfs als ze zichzelf tussen politie en crimineel bevindt, met haar eigen spel aan de gang. Deze drie personages gaan op een botsingskoers in klassieke Elmore Leonard mode, om te zien wie er levend uit de City Primeval komt.”

Bekijk hier de officiele trailer van Justified: City Primeval.

Boekenreeks Elmore Leonard

De serie is gebaseerd op de populaire boekenreeks van Elmore Leonard en brengt de personages tot leven met een getalenteerde cast en meeslepende verhaallijnen. Raylan Givens, gespeeld door Timothy Olyphant, is een complex personage met een duister verleden en een sterke morele code. Zijn vastberadenheid om gerechtigheid te brengen in een stad vol corruptie maakt hem tot een held waar je voor wilt juichen.

Justified: City Primeval visueel verbluffend

Justified: City Primeval is niet alleen spannend, maar ook visueel verbluffend. De serie speelt zich af in het bruisende Detroit en brengt de stad tot leven met prachtige cinematografie en levendige kleuren. De actiescènes zijn adembenemend en laten je op het puntje van je stoel zitten.

Justified: City Primeval is meer dan alleen actie. De serie duikt diep in de psyche van zijn personages en onderzoekt thema’s als loyaliteit, familiebanden en de dunne lijn tussen goed en kwaad. De dialogen zijn scherp en gevat, waardoor je als kijker volledig wordt meegesleept in het verhaal.

Kortom, Justified: City Primeval is een must-see voor fans van misdaad- en dramaserie. Met zijn getalenteerde cast, meeslepende verhaallijnen en prachtige cinematografie is het een serie die je niet mag missen. Kijk nu de volledige afleveringen op Disney Plus.

Cast

De cast van Justified: City Primeval bestaat uit een aantal getalenteerde acteurs. Naast Timothy Olyphant, die de rol van Raylan Givens speelt, zijn er ook andere bekende namen in de serie te zien. Aunjanue Ellis speelt Carolyn Wilder, Adelaide Clemens speelt Sandy, Vondie Curtis Hall speelt Sweety, Marin Ireland speelt Maureen, Norbert Leo Butz speelt Norbert en Victor Williams speelt Wendall. Andere acteurs in de serie zijn onder andere Alexander Pobutsky als Skender Lulgjuraj, Ravi Patel als Rick, Joseph Anthony Byrd als Trennell, Kenn E. Head als Lou Whitman, Vivian Olyphant als Willa Givens en Yosef Kasnetzkov als Besnik Darke. Het is een indrukwekkende cast die de personages tot leven brengt in deze spannende serie.

Als je wilt weten hoe je in 4 simpele stappen gratis naar Disney Plus kijkt lees dan dit artikel.

Disney+ kost 10,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 109,90 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven- of onderstaande Disney-banners.