Monsters At Work exclusief voor Disney Plus!

Monsters At Work exclusief voor Disney+!
Beeld: The Walt Disney Company.

De laatste Monsters, inc. film, Monsters University, komt alweer uit 2013 en was een daverend succes. Disney won met het eerste deel van deze animatiefilm een Academy award. Ze kondigde ooit nog een vervolg aan, maar sindsdien bleef het verdacht stil. Inmiddels is er een spin-off serie aangekondigd , Monsters At Work, exclusief voor Disney Plus en ook in Nederland beschikbaar.

In de spin-off serie Monsters At Work keren zowel John Goodman (Sulley) als Billy Crystal (Mike Wazowski) terug. Andere terugkerende castleden zijn John Ratzenberger (Yeti), Jennifer Tilly (Celia). Bob Peterson zal terugkeren als Roze, die tweelingzus is van zijn oorspronkelijke Monsters, Inc.-personage, Roz.

Monsters At Work zal 6 maanden na afloop van de film plaatsvinden. Het verhaal concentreert zich op het personage Tylor Tuskmon van Ben Feldman. Een enthousiaste en getalenteerde monteur van het facilitaire team van Monsters, Inc. Hij droomt ervan om naast Mike en Sulley op de Laugh Floor te werken. Monsters At Work is exclusief voor Disney Plus en zal in 2020 in Nederland worden uitgebracht.

Meer toekomstige releases vind je op onze nieuw op Disney Plus pagina.