‘Mulan’ nu via VIP-toegang te zien op Disney Plus in Nederland

mulan, disney plus, paard-

Eindelijk is het zover! De nieuwe Disney live-action film ‘Mulan’ is nu met VIP-toegang te zien op Disney Plus in Nederland. En de reviews? Die zijn lovend, en dan overdrijven we niet (zie onder). Maar first things first.

Note: Op 4 december wordt ‘Mulan’ aan de reguliere bibliotheek op Disney Plus toegevoegd, zonder extra kosten dus. Wil je daar geduldig op wachten? Prima. Duurt dit je veel te lang en sta je te trappelen om de film te zien? Dan kan dat! Lees dan snel verder.

Wat is VIP-toegang?

Om nu al van ‘Mulan’ te kunnen genieten heb je VIP-toegang nodig. Disney Plus VIP-toegang is een nieuwe manier om nieuwe exclusieve content (inclusief films) tegen extra betaling aan te bieden, voordat deze beschikbaar komen voor reguliere abonnementhouders. De films die met VIP-toegang bekeken kunnen worden waren aanvankelijk, net zoals ‘Mulan’, voor de bioscoop bestemd.

Als je al een Disney Plus-abonnement hebt of je hebt deze net afgesloten, dan kan je verder naar onder scrollen om te lezen hoe je VIP-toegang kunt kopen.

Om VIP-toegang te kunnen aanschaffen dien je dus een Disney Plus-abonnee te zijn. Zolang het abonnement actief is, kan je ‘Mulan’ zo vaak kijken als je wil, op alle apparaten waar Disney Plus beschikbaar op is. Nog geen abonnement? Klik dan hier om je voor slechts € 6,99 per maand (op ieder moment opzegbaar) of € 69,99 per jaar (2 maanden gratis!) te abonneren op Disney Plus. Je kan hiervoor ook op de onderstaande ‘Mulan’-banner klikken.

(tekst gaat verder onder de afbeelding)

VIP-toegang kopen

Als je eenmaal een Disney Plus-abonnement hebt, dan kan je onderstaande stappen doorlopen om VIP-toegang te kopen en zo ‘Mulan’ te ontgrendelen.

  1. Log in op disneyplus.com of op je mobiel op de Disney Plus-app.
  2.  Zoek naar ‘Mulan’ via de zoekfunctie, klik bovenin op de ‘Mulan’-banner op de hoofdpagina of klik simpelweg hier.
  3.  Klik op ‘KOOP VIP-TOEGANG’ (de gouden knop onder de titel).
  4.  Bevestig je betaling door je eerder gebruikte en opgeslagen betaalmethode te gebruiken, voeg een nieuwe betaalmethode toe of betaal via de Google Play Store of Apple’s App Store (alleen op mobiel).
  5.  Als de betaling voldaan is, zal je terugkeren naar de hoofdpagina en heb je de mogelijkheid om op ‘AFSPELEN’ te klikken. Je kan ‘Mulan’ nu ook kijken via je favoriete apparaten die aan je Disney Plus-account gekoppeld zijn.
  6.  Pak je snacks en drinken, zak onderuit, doe je pootjes omhoog en geniet van de nieuwe ‘Mulan’.Veel kijkplezier!

Extra informatie ‘Mulan’

  • Beeldkwaliteit: 4K (Ultra HD) / HDR10 / Dolby Vision
  • Audio: Dolby Atmos
  • Speelduur: 115 minuten

Reviews

De eerste (no spoiler) reviews zijn geland, en ze zijn lovend. We willen je deze niet onthouden. Natuurlijk had een ieder ‘Mulan’ liever in de bioscoop gezien, daar zal iedereen het over eens zijn. De film had dan, zoals zoveel films, absoluut beter tot zijn recht gekomen. Maar goed, de realiteit is anders en het mag de pret niet drukken. Hieronder een greep uit de collectie op Twitter.

Plot

Geprezen filmmaker Niki Caro brengt het epische verhaal van de legendarische krijger van China tot leven in Disney’s Mulan, waarin een heldhaftige jonge vrouw uit liefde voor haar familie en haar land, alles riskeert om een ​​van de grootste krijgers te worden die China ooit heeft gekend.

Wanneer de keizer van China besluit dat één man per gezin moet dienen in het keizerlijke leger, om het land te kunnen verdedigen tegen indringers uit het Noorden, neemt Hua Mulan, de oudste dochter van een respectabele krijger, de in het geheim de plaats van haar zieke vader in.

Gemaskeerd als man, Hua Jun, wordt ze bij elke training getest en gebruikt ze haar innerlijke kracht om haar ware potentie te kunnen omarmen. Het is een epische reis die haar zal veranderen in een krijger en haar het respect zal opleveren voor een dankbare natie …en een trotse vader.

Bekijk hieronder de nieuwe trailer van ‘Mulan’, die op 17 augustus online kwam. Daaronder vind je de featurette.