‘Mulan’ vanaf oktober te zien bij Pathé Thuis en Google Play

disney, mulan, 26 juli 2020

‘Mulan’ is niet langer exclusief op Disney Plus te zien. De live-action Disney-film is namelijk vanaf dinsdag 6 oktober ook te zien bij Pathé Thuis en via de Google Play store. 

Op de website van Pathé Thuis is ‘Mulan’ inmiddels toegevoegd. Ook in de Google Play store is de film zichtbaar en kan men deze reserveren, met een behoorlijk prijskaartje van 25,99 euro. Evenals iTunes, waar hij gewoon 21,99 euro kost. Wie geen Disney Plus heeft of wilt kan hier dus zijn slag slaan.

‘Mulan’ is vanaf 4 september voor 21,99 euro exclusief te zien via VIP-toegang op Disney Plus. Op 4 december wordt ‘Mulan’ aan de reguliere bibliotheek op Disney Plus toegevoegd, zonder extra kosten dus.

Plot

Geprezen filmmaker Niki Caro brengt het epische verhaal van de legendarische krijger van China tot leven in Disney’s Mulan, waarin een heldhaftige jonge vrouw uit liefde voor haar familie en haar land, alles riskeert om een ​​van de grootste krijgers te worden die China ooit heeft gekend.

Wanneer de keizer van China besluit dat één man per gezin moet dienen in het keizerlijke leger, om het land te kunnen verdedigen tegen indringers uit het Noorden, neemt Hua Mulan, de oudste dochter van een respectabele krijger, de in het geheim de plaats van haar zieke vader in.

Gemaskeerd als man, Hua Jun, wordt ze bij elke training getest en gebruikt ze haar innerlijke kracht om haar ware potentie te kunnen omarmen. Het is een epische reis die haar zal veranderen in een krijger en haar het respect zal opleveren voor een dankbare natie …en een trotse vader.