Nederlandse Disney Plus-abonnees ontvangen mail voor Hulu en ESPN+

hulu, disney plus, nederland

Nederlandse Disney Plus-abonnees hebben vandaag een email ontvangen van Disney met de ogenschijnlijke mogelijkheid om voor 6 dollar Hulu en ESPN+ toe te voegen aan het huidige abonnement. Maar die vlieger gaat helaas (nog) niet op.

Het mediabedrijf maakt veel klanten dus blij met en dode mus. De mail blijkt namelijk verkeerd verstuurd te zijn. Disney laat weten dat het een ‘foutje van het systeem’ is en dat de mail alleen bestemd was voor de Amerikaanse markt. Foutje, bedankt, zeg maar.

Hulu

Dat Hulu naar Nederland komt staat zo goed als vast. Begin deze maand liet ex-CEO Bob Iger weten dat het de bedoeling is dat Hulu volgend jaar in Europa gelanceerd wordt. Eerder werd al bekend dat er internationale uitbreidingsplannen voor Hulu waren, maar omdat Disney geen rechten bezit om buiten de Verenigde Staten te streamen werden deze plannen in de koelkast gezet. Nu lijkt dit alsnog op relatief korte termijn werkelijkheid te worden.

Wanneer Hulu in Nederland beschikbaar komt, is niet bekend gemaakt.

Dit is overigens niet de eerste keer dat Disney foutieve mails verstuurd. Eerder ontvingen abonnees al mails over dat de betaalgegevens bijgewerkt moesten worden en dat het abonnement anders werd stopgezet.

Meer weten over wat Disney Plus allemaal te bieden heeft? Bekijk hier het volledige aanbod, hier de beste films en series en zie hier alle nieuwe titels die onderweg zijn naar Disney Plus.