Netflix Marvel-series vanaf 29 juni op Disney Plus in Nederland

marvel series, disney plus, disney+

De populaire Marvel-series ‘Daredevil’, ‘Jessica Jones’, ‘Luke Cage’, ‘Iron Fist’, ‘The Defenders’ en ‘The Punisher’ komen op woensdag 29 juni naar Disney Plus in Nederland. De series werden op 1 maart van Netflix verwijderd. 

Disney Plus kost 8,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 89,99 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Disney-banners.

Disney Plus wordt steeds completer. Zo zijn inmiddels alle Star Wars-films en series op Disney Plus te bekijken. Maar ook bijna alles van Marvel staat inmiddels op de streamingdienst van de huismuis en daar komt volgende maand weer een interessant rijtje bij.

Nederland

Op 1 maart werden ‘Daredevil’, ‘Jessica Jones’, ‘Luke Cage’, ‘Iron Fist’, ‘The Defenders’ en ‘The Punisher’ van Netflix verwijderd. Twee weken later, op 16 maart, werden de shows toegevoegd op Disney Plus in de Verenigde Staten. Nu is ook Nederland aan de beurt. Op woensdag 29 juni komen alle bovengenoemde Marvel-series namelijk naar Disney Plus.

Hieronder een overzicht:

‘Daredevil’ (2015)

Matt Murdock is een advocaat die in zijn jeugd blind raakte als gevolg van een ongeluk. Maar omdat hij sindsdien over versterkte zintuigen beschikt, vermomt hij zich ’s nachts als de superheld Daredevil om de straten van Hell’s Kitchen veilig te houden.

‘Jessics Jones’ (2015)

Wanneer haar korte carrière als superheld door een tragedie ten einde komt, vestigt Jessica zich in New York en opent ze haar eigen detectivebureau, Alias Investigations. Dat wordt ingeschakeld voor zaken waarbij mensen met speciale gaven zijn betrokken. Jessica lijdt aan PTSS en wil goede daden doen, maar haar belangrijkste doel is niet de wereld redden: ze wil haar appartement redden en de dag doorkomen. Gebaseerd op een stripboek voor volwassenen en daarom geen superheldenverhaal voor kinderen.

‘Luke Cage’ (2016)

Na een mislukt experiment krijgt Luke Cage superkrachten en een onbreekbare huid. Hij slaat op de vlucht en probeert in Harlem een nieuw leven op te bouwen, maar wordt al snel met zijn verleden geconfronteerd.

‘Iron Fist’ (2017)

Na vijftien jaar lang dood te zijn gewaand keert Danny Rand terug naar New York, waar hij zijn familiebedrijf wil terugeisen. Als zijn alter ego Iron Fist probeert hij de stad te beschermen tegen criminele bedreigingen.

‘The Defenders’ (2017)

De superhelden Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist proberen New York te beschermen tegen de mysterieuze vijand genaamd The Hand. De vier beseffen dat ze sterker zijn als ze samenwerken.

‘The Punisher’ (2017)

“The Punisher” is het alter ego van Frank Castle, een gewezen marinier die, in een poging de dood van zijn gezin en zijn traumatisch oorlogsverleden te verwerken, gewelddadige en dodelijke methodes gebruikt om misdaad te bestrijden.

Vanaf 29 juni zijn al deze Marvel-series dus op Disney Plus in Nederland te zien!