NIEUW! Disney presenteert korte Simpsons-film op Disney Plus

disney plus, maggie simpson, playdate with destiny

Morgen, vrijdag 10 april, zal de Disney Plus bibliotheek wereldwijd worden aangevuld worden met een nieuwe Simpsons-titel: ‘Playdate With Destiny’. In de korte film speelt Maggie Simpson, de jongste telg van Homer en Marge, de hoofdrol.

‘The Simpsons’ ontwikkelaar Matt Groening deelde een speciaal handgeschreven notitie op sociale media en onthulde het nieuws met fans over de hele wereld (zie onder).

(tekst gaat verder onder de afbeelding)

‘Playdate With Destiny’ werd in de bioscopen als voorprogramma vertoond voor de nieuwe Disney Pixar-film ‘Onward’. De korte film laat eveneens de overname van Disney van 20th Century Studios (vroeger 20th Century Fox) zien en begint met een silhouet van Mickey Mouse die overgaat in Homer Simpson die twee donuts vasthoudt.

In dit artikel:

Plot

De film begint op een dag die er voor Maggie Simpson uitziet als een gewone dag in het park. Maar wanneer baby Hudson Maggie redt van gevaar, steelt de kleine jongen het hart van de altijd fopspeen-zuigende Simpson. Na een heerlijke eerste speeldag hoopt Maggie haar topper de volgende dag weer te zien, maar dat loopt niet helemaal zoals zij gehoopt had.

31e seizoen

The Simpsons is ondertussen op Fox bezig zijn aan het 31e seizoen. De 30 eerdere seizoenen, die bestaan uit 662 afleveringen die uitgezonden zijn van december 1989 tot mei 2019, zijn allemaal op Disney Plus te zien. Seizoen 31 zal uiteraard ook op Disney Plus verschijnen, zodra de uitzendingen bij Fox erop zitten.

Zie hieronder een kort fragment uit ‘Playdate With Destiny’.