NIEUW! Disney zet ‘Raya and the Last Dragon’ trailer online

raya and the last dragon, trailer, disney

Disney releaste gisteren een oogstrelende poster van ‘Raya and the Last Dragon’. Vandaag heeft de Huismuis de trailer van de film online gezet.

De trailer oogt even oogstrelend als de poster van gisteren. We zien hoe Raya haar vechtkleding aantrekt en er op uittrekt. Samen Tuk Tuk, haar gordeldier-compagnon,  waant ze zich een weg in een wat lijkt op een ondergrondse tunnel, die uitmond in een prachtig verlichte grotruimte. Hier gaat zij het gevecht aan met een gemaskerde vijand.

59e film

‘Raya and the Last Dragon’ wordt de 59e film van Walt Disney Animation Studios. De film wordt geregisseerd door Paul Briggs (Frozen 2, Zootropolis en Rapunzel) en Dean Wellins (Moana, Ralph breaks the internet en The Princess and the Frog) en mede geregisseerd door John Ripa (Big hero 6, Moana en Zootropolis).

De film is geproduceerd door Osnat Shurer (Moana en One Man Band) en geschreven door Kiel Murray (Cars 3) en Adele Lim (Crazy Rich Asians).

Plot

‘Raya and the Last Dragon’ speelt zich af in een land genaamd Kumandra, waar vijf verschillende clans het Land van de Draak vormen. De draken zijn echter al lang verdwenen en Kumandra is binnengevallen door een duistere sinistere kracht. Raya (stem Kelly Marie Tran) is een eenzame krijger die een zoektocht start om haar wereld te redden en is vastbesloten om de laatste draak te vinden, die volgens haar de macht heeft om Kumandra te redden.

‘Raya and the Last Dragon’ staat voorlopig gepland om in maart 2021 in de bioscopen te verschijnen en zal daarna op Disney Plus verschijnen.

Zie hieronder de hagelnieuwe trailer.

 

raya and the last dragon, disney, 20 oktober 2020

disney, raya and the last dragon, first look