NIEUW! Frozen 2 nu te zien op Disney Plus in Nederland

frozen 2, disney plus, banner

Het is zover! Een zeer bijzonder moment. Een unicum: Frozen 2 staat, zoals eerder werd aangekondigd, op Disney Plus en is nu te bekijken!

De omstandigheden door het coronavirus leveren zo nu en dan ook leuke en bijzondere momenten op. De aankondiging dat Disney Frozen 2 vier maanden eerder op Disney Plus gaat releasen omdat half Nederland nu thuis zit viel bij veel mensen in zeer goede aarde.

Klik hier om je voor slechts  € 6,99 per maand of € 69,99 per jaar (2 maanden gratis!) te abonneren op Disney Plus en Frozen 2 direct te streamen. Er zijn geen restricties, je hebt toegang tot de volledige Disney-bibliotheek. Je kan hiervoor ook op onderstaande Disney-banner klikken.

Ben je al geabonneerd? Klik dan hier om Frozen 2 direct te streamen!

In dit artikel:

Records

Frozen 2 verbrak in Nederland records. De film met Elsa, Anna, Kristoff, Olaf en Sven trok in het eerste weekend al meer dan 200.000 bezoekers en bracht 1,6 miljoen euro in het laatje. De opening was de beste ooit voor een animatiefilm van Disney.

Plot

Waarom werd Elsa geboren met magische krachten? Het antwoord roept haar en bedreigt haar koninkrijk. Samen met Anna, Kristoff, Olaf en Sven gaat ze op een avontuurlijke maar opmerkelijke reis. In Frozen vreesde Elsa dat haar krachten te veel voor de wereld waren, in Frozen 2 moet ze hopen dat ze genoeg zijn.

Bekijk hieronder de trailer!

Meer weten over wat Disney Plus allemaal te bieden heeft? Bekijk hier het volledige aanbod, hier de beste films en series en zie hier alle nieuwe titels die onderweg zijn naar Disney Plus.