Nieuw live concert Tini (‘Violetta’) in Buenos Aires nu te zien op Disney Plus

Solo Amor Y Mil Canciones, tini, violetta, disney plus, disney+
Image: ⓒ Disney

Disney heeft een nieuwe Latijns-Amerikaanse Original toegevoegd op Disney Plus: ‘Solo Amor Y Mil Canciones’. Het gaat om een live concert van de Argentijnse actrice en zangeres Tini (Martina Stoessel), ook wel bekend als Violetta Castillo uit de populaire serie ‘Violetta’.

Disney Plus kost 8,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 89,99 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Disney-banners. 

Vernieuwde versies

Ter gelegenheid van het 10-jarig jubileum van ‘Violetta’ komen Tini en de voormalige castleden weer samen om dit te vieren. Ze willen de fans een unieke en onvergetelijke voorstelling geven.

Het stijlvolle theater Astor Piazzolla in Buenos Aires dient als het perfecte decor voor Tini, Jorge Blanco, Candelaria Molfese en Mercedes Lambre om nogmaals bijeen te komen en voor het publiek op te treden met hun vernieuwde versies van vijf nummers uit de serie. Een selecte groep fans genoot van de nostalgie, leuke anekdotes en de herinneringen aan hun idolen.

Dolby Atmos technologie

Het live concert, genaamd ‘Solo Amor Y Mil Canciones’, is geregisseerd door Diego Peskins, die ook verantwoordelijk is voor een aantal van Tini’s recente videoclips. Het geluid is in handen van de wereldberoemde geluidstechnicus, producent en winnaar van twee Grammy Awards Andrés Mayo. De show is daarom te beluisteren met Dolby Atmos technologie, wat thuis voor een premium geluidservaring zou moeten zorgen.

De choreografie van de show is gemaakt door Marina Ahumada, die ook nauw samenwerkt met Tini in haar videoclips en liveshows.

Disney Channel

‘Violetta’ vertelt het verhaal van de muzikaal getalenteerde tiener Violetta (Martina Stoessel) die terugkeert naar haar geboorteland Argentinië met haar vader, Germán (Diego Ramos), na een aantal jaren in Europa te hebben gewoond en de beproevingen van het opgroeien te hebben doorstaan.

‘Violetta’ ging op 14 mei 2012 op Disney Channel in Latijns Amerika en Italië in première en werd al snel een van de best bekeken series in de regio. De show werd binnen 3 seizoenen (allemaal op Disney Plus te bekijken) een internationaal cultureel fenomeen. ‘Violetta’ werd vervolgens uitgezonden op Disney Channel in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Rusland en bereikt uiteindelijk 140 landen en 15 verschillende talen.

‘Solo Amor Y Mil Canciones’ van Tini (Violetta) is nu te zien op Disney Plus. Uiteraard met Nederlandse ondertiteling.