Nieuw op Disney Plus: ‘De Kleine Zeemeermin LIVE!’ musical

de kleine zeemeermin live musical, disney plus

Vandaag heeft Disney weer een mooie en leuke nieuwe titel aan Disney Plus toegevoegd: De Wonderlijke Wereld van Disney presenteert: ‘De Kleine Zeemeermin LIVE!’. Een prachtige LIVE musical als eerbetoon aan de klassieke gelijknamige animatiefilm uit 1989. 

De show ging eerder deze maand in première op Disney Channel, ABC en FreeForm.

In dit muzikale eerbetoon, waarin we Auli’i Cravalho als Ariel, Queen Latifah als Ursula en Shaggy als Sebastiaan zien schitteren, worden kijkers meegesleurd in een magisch onderwateravontuur. In de musical zijn beelden en muziek uit de originele animatiefilm verwerkt. Ook toont de show, die 1 uur en 24 minuten duurt, prachtige decors en indrukwekkende kostuums gemaakt door drievoudig Emmy Award winnaar Zaldy. De choreografie staat op naam van Nick Florez en RJ Durrell, die ook verantwoordelijk zijn voor de choreografie van The Beautiful Trauma World Tour van zangeres P!nk. Een absolute aanrader dus!

Klik hier en bekijk ‘De Kleine Zeemeermin LIVE!’ direct op Disney Plus. Of bekijk hieronder eerst hoe Auli’i Cravalho (Ariel) het nummer ‘Part of Your World’ ten gehore brengt op de Amerikaanse televisiezender ABC.