Nieuw seizoen van ”The Kardashians” vanaf 28 september te zien op Disney Plus

The Kardashians
© Disney

Disney heeft bekend gemaakt dat het vierde seizoen van de populaire serie ”The Kardashians” vanaf 28 september wekelijks te zien zal zijn op Disney Plus.

In dit artikel:

Verhaal

De familie die je kent en waar je van houdt is hier met een gloednieuwe serie die toegang geeft tot hun leven. Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie brengen de camera’s terug in hun leven om hun verhalen te vertellen. Van de intense druk van het runnen van miljardenbedrijven tot de hilarische momenten van speeltijd en schooluitval, deze serie brengt kijkers in de kudde met een meeslepend eerlijk verhaal over liefde en leven in de schijnwerpers.

In het vorige seizoen van The Kardashians volgden we de beroemde familie door verschillende struggles. Belangrijke verhaallijnen in het vorige seizoen waren de melanoom van Khloé, de band tussen Kim en Kourtney nadat Kim besloot om een show van Dolce & Gabbana te regisseren en de band tussen Khloé en Tristan Thompson nadat zijn moeder overleed.

Cast

Fulwell 73 met Ben Winston als uitvoerend producent samen met Emma Conway en Elizabeth Jones produceren de show met Danielle King als showrunner en uitvoerend producent. Kris Jenner, Kourtney Kardashian Barker, Kim Kardashian, Khloé Kardashian, Kendall Jenner en Kylie Jenner dienen ook als uitvoerende producenten.

Klik hier om de vorige seizoenen van The Kardashians te kjken

Het vierde seizoen van ”The Kardashians” is vanaf 28 september wekelijks te zien op Disney Plus.

Wil je weten wat er allemaal nog meer te zien is op Disney Plus? Check dan hier het volledige aanbod.

Disney+ kost 10,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 109,90 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven- of onderstaande Disney-banners.