NIEUW! ‘The Rise Of Skywalker’ en meer Star Wars op Disney Plus

star wars the rise of skywalker, disney plus

Star Wars: ‘The Rise Of Skywalker’ is vanaf nu te zien op Disney Plus in Nederland. Met het toevoegen van de film is voor het eerst in de geschiedenis de volledige Star Wars saga te streamen op één platform. Maar er is meer nieuwe Star Wars content aan de dienst toegevoegd. Lees even mee.

The Rise Of Skywalker ging op 18 december in première in de Nederlandse bioscopen.

Klik hier om je voor slechts € 6,99 per maand (op ieder moment opzegbaar) of € 69,99 per jaar (2 maanden gratis!) te abonneren op Disney Plus. Je kan hiervoor ook op de onderstaande Disney-banner klikken.

Ben je al abonnee? Klik dan hier om de film direct te streamen.

(tekst gaat verder onder de afbeelding)

Plot

Een jaar later na de gebeurtenissen in The Last Jedi, komt de saga tot een einde. In Star Wars: The Rise of Skywalker zien wij de overlevenden van The Resistance die wederom oog in oog komt te staan met The First Order. Ondertussen bereikt het oude conflict tussen the Jedi en de Sith zijn hoogtepunt met als gevolg het definitieve einde van de Skywalker-saga.

Star Wars: The Clone Wars (2020) Seizoensfinale!

Gisteren zijn aflevering 10, 11 en 12 van Star Wars: The Clone Wars ook toegevoegd op Disney Plus. Daarmee komt een einde aan het 7e en laatste seizoen van de saga.

‘Star Wars: The Clone Wars’ speelt zich af tussen de gebeurtenissen van Attack of the Clones en Revenge of the Sith en onthult het intergalactische conflict wat Obi-Wan Kenobi voor het eerst benoemde in A New Hope uit 1977.

Klik hier om direct naar de serie te gaan.

Disney gallery: The Mandalorian (2020) Première!

Disney Gallery: The Mandalorian is een acht-delige documentairereeks die een kijkje achter de schermen geeft van de populaire Disney Plus Original-serie The Mandalorian.
In iedere aflevering wordt een deel uit de serie ontleed door middel van interviews, behind the scenes beelden en tafelgesprekken georganiseerd door bedenker Jon Favreau.

Klik hier om aflevering 1 van Disney Gallery: The Mandalorian direct te streamen op de dienst.