Nieuwe ABC-serie ‘Rebel’ voor Star op Disney Plus aangekondigd

rebel, disney plus, disney+

Disney heeft een gloednieuwe ABC-serie aangekondigd die vanaf mei via Star op Disney Plus in première zal gaan. Het gaat om de Star Original ‘Rebel’, met in de hoofdrol Katey Sagal, bekend uit onder andere ‘Sons of Anarchy’. 

‘Rebel’, geïnspireerd op het leven van de echte Erin Brockovich die met succes een rechtszaak in gang zette tegen een groot nutsbedrijf, vertelt het verhaal van Annie “Rebel” Bello.

Annie Bello, gespeeld door Katey Sagal (‘Married with Children’,’Sons of Anarchy’, ‘8 Simple Rules’ en ‘Futurama’) is een advocaat, maar zonder diploma in de rechten. Ze is een grappige, rommelige, briljante en onverschrokken vrouw die werkelijk geloofd in de doelen waar ze voor vecht en de mensen van wie ze houdt. Als Rebel ergens voor gaat, dan zal ze winnen ook, koste wat het kost.

Cast en productie

In de serie zien we ook John Corbett als Grady Bello, James Lesure als Benji, Lex Scott Davis als Cassidy, Tamala Jones als Lana, Ariela Barer als Ziggy, Kevin Zegers als Nate, Sam Palladio als Luke en Andy Garcia als Cruz.

‘Rebel’ is uitvoerend geproduceerd door Krista Vernoff (‘Station 19’ en ‘Grey’s Anatomy’) en Alexandre Schmitt van Trip the Light, Erin Brockovich, John Davis en John Fox van Davis Entertainment, Andrew Stearn, Marc Webb en Adam Arkin.

De serie is geproduceerd door ABC Signature, in samenwering met Sony Pictures Television en moet in mei via Star op Disney Plus verschijnen.

Zie hieronder de teaser van ‘Rebel’.