Nieuwe afleveringen ‘The Walking Dead’ super snel op Disney Plus Star

walking dead, disney plus, disney+

Nieuwe afleveringen van ‘The Walking Dead’ verschijnen een week later al op Disney Plus Star in Nederland. Dit blijkt uit de recent verschenen laatste aflevering van de populaire Fox-serie.

‘The Walking Dead’ werd met de recente toevoeging van Star op 23 februari toegevoegd aan Disney Plus. De serie, waarvan seizoen 1 in 2010 van start ging, zit inmiddels al in seizoen 10, die 6 bonusafleveringen heeft gekregen (22 afleveringen totaal).

Episode 17 werd op 28 februari op het Amerikaanse Fox uitgezonden. En nu is er zeer goed nieuws voor de fans, want deze aflevering 17 is vandaag (5 maart) al toegevoegd op Disney Plus Star in Nederland. Dit betekent dus dat nieuwe episodes een week na uitzenden al worden toegevoegd aan de streamingdienst van de Huismuis.

Netflix en Fox Nederland

‘The Walking Dead’ is ook op Netflix te zien, alleen loopt de streamer daar twee afleveringen achter en zit met nu op aflevering 15. Ook is de serie op het Nederlandse Fox-kanaal te zien, maar daar zit men pas in seizoen 5.

UPDATE:

Door dat iemand er ons op attendeerde kwamen wij er achter dat er op dit moment op het Nederlandse Fox twee seizoenen van ‘The Walking Dead’ tegelijk worden uitgezonden. Seizoen 5 en seizoen 10. De nieuwste aflevering van seizoen 10 kan je op Fox zelfs enkele dagen eerder (maandag) zien dan op Disney Plus (vrijdag).

Seizoen 11

AMC Studios kondigde eerder al aan dat het 11e en laatste seizoen van ‘The Walking Dead’ in de maak was. Vorige maand zijn de opnames daarvoor gestart. Het laatste hoofdstuk van de serie gaat deze zomer in première.

Plot ‘The Walking Dead’

Na de verwoestende, wereldwijde zombie Apocalyps reist een groep overlevenden onder leiding van politieagent Rick Grimes (Andrew Lincoln) rond op zoek naar een veilig thuis. Gedurende de heftige en constante strijd om hordes zombies te weren, moeten ze ook vrezen voor andere groepen overlevenden die alles doen wat nodig is om te overleven. Wat volgt is een loodzware tocht die lichamelijk, maar vooral ook geestelijk grote gevolgen heeft en haar tol eist.