Nieuwe animatiefilm ‘Ron’s Gone Wrong’ komt naar Disney Plus

rons gone wrong, disney plus, disney+

De nieuwe 20th Century Studios animatiefilm ‘Ron’s Gone Wrong’ komt naar Disney Plus in Nederland. Het avontuur van Barney en Ron is vanaf 15 december te zien op de streamingdienst. Dit bevestigt Disney aan GoStreaming. 

Disney Plus kost 8,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 89,99 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Disney-banner.

‘Ron’s Gone Wrong’ vertelt het verhaal van Barney (stem van Jack Dylan Grazer uit ‘Luca’) en Ron (stem van Zach Galifianakis uit oa ‘The Hangover’ en ‘Birdman’). Barney is een onhandige middelbare scholier die een nieuwe digitale, pratende en met het internet verbonden vriend krijgt, genaamd Ron. Rons hilarische verstoringen lanceren het duo in een reis boordevol actie waarin in het licht van het huidige sociale mediatijdperk ware vriendschap ontdekt wordt.

Productie

‘Ron’s Gone Wrong’ ging op 13 oktober in première in de Nederlandse bioscopen. De animatiefilm is geproduceerd door de Britse animatiestudio’s Locksmith Animation en DNEG, onder de 20th Century Studios vlag. Het is de eerste animatiefilm van 20th Century Studios na de sluiting van Blue Sky Studios in april van dit jaar.

‘Ron’s Gone Wrong’ is vanaf 15 december te zien op Disney Plus in Nederland.