Nieuwe Braziliaanse thrillerserie ‘Insanity’ nu op Disney Plus

insanity, disney plus, disney+

Disney heeft een splinternieuwe Braziliaanse serie toegevoegd op Disney Plus: ‘Insanity’. De psychologische thriller, die nu op de streamingdienst te vinden is, was tot op heden nog niet voor de Nederlandse markt aangekondigd. De serie ging op 3 december 2021 in première op Disney Plus in Brazilië

Disney Plus kost 8,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 89,99 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Disney-banners.

Verhaal

In ‘Insanity’ volgen we Paula, een jonge forensisch onderzoeker die na een familieramp onterecht wordt opgenomen in een psychiatrische instelling. Terwijl haar geest wordt meegesleurd naar duistere en dubieuze plekken en dit haar tot de rand van waanzin drijft, onderzoekt ze de ware reden van haar opname en het angstaanjagende complot dat hierachter zit.

Het eerste seizoen van de serie bestaat uit 8 afleveringen die nu allemaal te zien zijn op Disney Plus.

Crew en cast

In ‘Insanity’ spelen onder andere Carol Castro (‘Mulheres Apaixonadas’, ‘Carcereiros’), Rafaela Mandelli (‘O Negócio”), Bella Camero (‘Malhação’), Eucir de Souza (‘Rua Augusta’), Rafael Losso (‘Rotas do Ódio’) en Samuel de Assis (‘MeChamadeBruna’).

De serie is een idee van Lucas Vivo en is geschreven door Marcelo Slavich, Walter Slavich, Flor Canosa, García Lagos en Lucas Vivo. De thriller is geregisseerd door Gustavo Bonafé (‘Irmandade’ en ‘O Doutrinador’) en geproduceerd door het Braziliaanse Intro Pictures.

‘Insanity’ is gefilmd op een aantal prachtige locaties in Rio de Janeiro, São Paulo en Paraná. Daarnaast is een deel van de serie opgenomen in Uruguay.

Zie hieronder de trailer van de serie.