Nieuwe ”BTS” documentaire vanaf 17 februari te zien op Disney Plus

BTS
Image:Ⓒ Disney

Disney heeft bekend gemaakt dat er een nieuwe documentaire van de populaire Zuid-Koreaanse K-popgroep ”BTS” zal verschijnen op Disney Plus.

Nieuwe documentaire

Op 17 februari worden kijkers uitgenodigd om met verwondering naar een nieuwe documentaire te kijken over hoe j-hope van BTS alles in het werk stelt om een nieuw soloalbum te lanceren.

”j-hope IN THE BOX” volgt de internationale muzieksensatie bij elke stap terwijl hij werkt aan de release van zijn nieuwe soloalbum ”Jack In The Box”. In de documentaire krijgen kijkers een nooit eerder vertoonde blik op de creatieve uitdagingen waar j-hope mee heeft moeten dealen tijdens het voorbereidingsproces van het album.

De documentaire zal ook het concert bevatten van j-hope in Lollapalooza in 2022 en het luisterfeest van zijn nieuwe album.

BTS op Disney Plus

Fans van BTS hebben al verschillende programma’s die ze op Disney Plus kunnen kijken om zich voor te bereiden op de nieuwe documentaire. ”BTS: PERMISSION TO DANCE ON STAGE – LA” is een verfilming van het populaire concert dat BTS in het Sofi Stadium in Los Angeles gegeven heeft in 2021. ”IN THE SOOP: Friendcation” is een reality-show met een aantal van de bandleden van BTS die op een verrassingstrip gaan en met elkaar leuke activiteiten doen.

”j-hope IN THE BOX” zal vanaf 17 februari te zien zijn op Disney Plus.

Disney Plus kost 10,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 109,90 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven- of onderstaande Disney-banners.