Nieuwe BTS documentaire vanaf 20 december exclusief te zien op Disney Plus

BTS Monuments: Beyond the Star
© Disney

Disney heeft bekend gemaakt dat er vanaf 20 december een nieuwe documentaire te zien is over de populaire muziekgroep, BTS. 

Verhaal van ‘BTS Monuments: Beyond The Star’

Met nooit eerder vertoonde interviews, optredens en momenten achter de schermen met RM, Jin, SUGA, j-hope, Jimin, V en Jung Kook, neemt ‘BTS Monuments: Beyond The Star’ het publiek mee op een diepgaande reis door de 10-jarige carrière van de band, waarin hun hoogte- en dieptepunten voor het eerst ooit worden belicht in een docuserieformaat.

De documentaire kijkt terug op de belangrijkste momenten van de band door de jaren heen en laat zien hoe de band is ontstaan, hoe het was om zich voor te bereiden op hun debuut, hoe het was om de beste nieuwe artiest te winnen bij de Melon Music Awards 2013, hun worstelingen tijdens de ‘Danger’-periode te benadrukken, hun eerste concerten te bespreken, hun debuut bij de American Music Awards en de Billboard Music Awards, hoe het was om sterren te worden in Amerika, te spreken voor de VN, op te treden in het Rose Bowl Stadium, de opwinding van optreden in het Wembley Stadium in Londen en meer.

De serie werpt ook een spotlight op zeer persoonlijke momenten uit hun verleden, inclusief hoe ze erover dachten elkaar voor de eerste keer te ontmoeten; hun oorspronkelijke contract; de moeilijkheden bij het isoleren tijdens COVID; evenals andere, meer luchtige momenten, waaronder het verrassingsverjaardagsfeestje van j-hope en de diploma-uitreiking van Jung Kook op de middelbare school.

Titels

De titels van alle afleveringen zijn inmiddels ook bekend gemaakt en gegeven kijkers een hint over wat ze kunnen verwachten:

  • Aflevering 1: The Beginning
  • Aflevering 2: Adolescence
  • Aflevering 3: Pursuit of Happiness
  • Aflevering 4: Disconnected
  • Aflevering 5: Welcome!
  • Aflevering 6: Begin and Again
  • Aflevering 7: Still Purple
  • Aflevering 8: Promise for Tomorrow

‘BTS Monuments: Beyond the Star’ zal vanaf 20 december te zien zijn op Disney Plus.

Wil je weten wat er allemaal nog meer te zien is op Disney Plus? Check dan hier het volledige aanbod.

Disney+ kost 10,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 109,90 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven- of onderstaande Disney-banners.