Nieuwe Disney-film ‘Magic Camp’ ook in Nederland op Disney Plus te zien

magic camp, disney plus, disney+

Disney heeft bekendgemaakt dat de langverwachte live-action komedie ‘Magic Camp’ vanaf 14 augustus ook in Nederland op Disney Plus te zien is. De film zou in eerste instantie in de bioscoop verschijnen, maar later zag Disney hier vanaf.

Klik hier om je voor slechts € 6,99 per maand (op ieder moment opzegbaar) of € 69,99 per jaar (2 maanden gratis!) te abonneren op Disney Plus. Je kan hiervoor ook op de onderstaande Disney-banner klikken.

(tekst gaat verder onder de afbeelding)

‘Magic Camp’, die in 2017 al werd opgenomen, was al voor de Verenigde Staten aangekondigd op dezelfde datum, maar door lopende contracten en rechten is het altijd nog maar de vraag of alle titels ook hier in Nederland op de service verschijnen. In dit geval gelukkig wel.

In ‘Magic Camp’ zien we Adam DeVine, Jeffrey Tambor, Gillian Jacobs, Nathaniel McIntyre, Josie Totah and Cole Sand. De live-action komedie is geregisseerd door Mark Waters en is geschreven door Dan Gregor en Doug Mand. ‘Magic Camp’ is gebaseerd op een verhaal van acteur Steve Martin en had een budget van 20 miljoen euro.

‘Magic Camp’ zou in eerste instantie op 6 april 2018 uitkomen, maar was later verschoven naar 3 augustus 2018. Daarna besloot Disney dat de film direct op Disney Plus zou verschijnen.

Plot

Op aandringen van zijn voormalige mentor en Magic Camp-eigenaar Roy Preston, keert Andy terug naar het kamp van zijn jeugd in de hoop zijn carrière nieuw leven in te blazen. In plaats daarvan vindt hij inspiratie bij een berucht groepje beginnende goochelaars.

Helaas heeft Disney geen trailer van de film vrijgegeven. Er is verder ook weinig informatie beschikbaar over de komedie. Geen flauw idee wat we er van moeten verwachten, maar hij staat vanaf 14 augustus in ieder geval op Disney Plus!