Nieuwe Disney-serie ‘Life & Beth’ vanaf 18 mei op Disney Plus

life & beth, disney plus, disney+

De nieuwe Disney-serie ‘Life & Beth’ is vanaf woensdag 18 mei te zien op Disney Plus. Dit heeft Disney vandaag bekendgemaakt. De serie gaat vandaag op de Amerikaanse streamingdienst Hulu (ook van Disney) in première

Disney Plus kost 8,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 89,99 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Disney-banners.

Verhaal

‘Life & Beth’ vertelt het verhaal van Beth (Amy Schumer, ‘Trainwreck’, ‘I Feel Pretty’), een vrouw wiens leven er van buitenaf best goed uitziet. In de ogen van iedereen met wie ze is opgegroeid is ze een succesvolle vrouw. Ze verdient goed als wijndistributeur, ze heeft een langdurige relatie met een succesvolle man en woont in Manhattan. Wanneer een plotseling incident Beth dwingt zich met haar verleden bezig te houden, verandert haar leven voorgoed. Via flashbacks naar haar tienerjaren leert Beth hoe ze is geworden wie ze is en wie ze wil worden.

We gaan met haar mee op reis om een groter, moediger en authentieker leven op te bouwen. Onderweg leert zichzelf uit te drukken en op een bewuste manier te leven. Deze reis door haar verleden blijkt een bron van onopgeloste trauma’s, komedie en vooruitgaan.

Cast en crew

De serie bestaat uit 10 afleveringen en er worden rollen vertolkt door Amy Schumer, Michael Cera, Susannah Flood en Violet Yong. Gaststerren zijn onder andere Kevin Kane, Yamaneika Saunders, Laura Benanti, Larry Owens, Michael Rapaport, Rosebud Baker, LaVar Walker, Jonathan Groff, Hank Azaria, June Squibb, Cazzie David, Phil Wang, Dave Attell en Jon Glaser.

“Life & Beth” is geschreven, geregisseerd en geproduceerd door Amy Schumer. Andere producenten zijn Kevin Kane, Daniel Powell en Ryan McFaul.

‘Life & Beth’ is vanaf woensdag 18 mei te zien op Disney Plus in Nederland.

Zie hieronder de nieuwe trailer van de serie.