Nieuwe documentaire over Coleen Rooney binnenkort te zien op Disney Plus

©Disney

Disney heeft bekend gemaakt dat er een nieuwe documentaire over het leven van ”Coleen Rooney” te zien zal zijn op Disney Plus.

Verhaal

De documentaire onthult een van de grootste tabloid verhalen in Groot-Brittannië van de afgelopen tien jaar en onthult hoe Coleen een online speurder werd om een ​​verklaring te vinden voor waarom privéverhalen over haarzelf en haar familie in de media bleven verschijnen. De driedelige serie kijkt naar de omstandigheden die hebben geleid tot haar beruchte Instagram-post die ‘het internet kapot maakte’ tot en met Coleen die zichzelf met succes verdedigde in een van de meest spraakmakende smaadzaken van het Britse Hooggerechtshof van de afgelopen jaren. Naast de zaak zelf zullen we onderzoeken hoe Coleen haar leven de afgelopen twintig jaar in het openbaar heeft afgespeeld. We kennen haar als een van de grootste beroemdheden van Groot-Brittannië en echtgenote van de Engelse recordscorende voetballer Wayne Rooney.

De Disney+ documentaire is gemaakt door Dorothy Street Pictures en Lorton Entertainment. De Uitvoerende producenten zijn Julia Nottingham, Emma Tutty, Sam Starbuck, Julian Bird, Ed Barratt en Paul Stretford. De serie wordt geregisseerd en geproduceerd door Lucy Bowden.

”Coleen Rooney: The Real Wagatha Story” zal in het najaar te zien zijn op Disney Plus.

Wil je weten wat er allemaal nog meer te zien is op Disney Plus? Check dan hier het volledige aanbod.

Disney+ kost 10,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 109,90 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven- of onderstaande Disney-banners.