Nieuwe Japanse serie ‘Tomorrow, i’m someone’s girlfriend’ ook naar Nederland

tomorrow im someones girlfriend, disney plus, disney+

De nieuwe Japanse live-action dramaserie ‘Tomorrow, i’m someone’s girlfriend’ is later dit jaar ook op Disney Plus in Nederland te zien. Dit heeft Disney bekendgemaakt.

Disney Plus kost 8,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 89,99 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Disney-banners.

‘Tomorrow, i’m someone’s girlfriend’ is gebaseerd op de populaire Japanse strip ‘Asu, Watashi Wa Dareka No Kanojo’ van Hinao Wono. Van het boek werden meer dan drie miljoen exemplaren verkocht. De eerste aflevering van de serie ging op 13 april 2022 in première op de Japanse televisiekanalen MBS en TBS.

Verhaal

‘Tomorrow, i’m someone’s girlfriend’ volgt vijf vrouwelijke studenten die goed geld verdienen als stand-in vriendin in relaties met mannen. Echter heeft deze keuze ook een keerzijde die de dames met stress en verschillende problemen opzadelen.

In de serie zien we Ai Yoshikawa, Mayu Yokota, Nagisa Saito, Yumena Yanai, and Misato Ugaki.

‘Tomorrow, i’m someone’s girlfriend’ komt later dit jaar naar Disney Plus in Nederland. Een releasedatum is nog niet bekendgemaakt.

tomorrow, im someones girlfriend, disney plus
De vijf vrouwelijke studentes die de hoofdrol spelen in ‘Tomorrow, i’m someone’s girlfriend’.