Nieuwe Muppets-serie ook naar Disney Plus in Nederland

muppets now, disney plus, nederland

Tot op heden werd de nieuwe serie van The Muppets, genaamd ‘Muppets Now’, alleen voor de Verenigde Staten, Canada, UK, Ierland, Australië, Nieuw Zeeland en India aangekondigd. Maar er is goed nieuws voor alle Muppet-fans! Disney heeft Disneyplusser namelijk laten weten dat de serie ook voor Nederland geprogrammeerd staat.

Klik hier om je voor slechts  € 6,99 per maand of € 69,99 per jaar (2 maanden gratis!) te abonneren op Disney Plus. Er zijn geen restricties, je hebt toegang tot de volledige Disney-bibliotheek. Je kan hiervoor ook op onderstaande Disney-banner klikken.

(tekst gaat verder onder de afbeelding)

Muppets Now is een ongescripte Disney Plus Original, geproduceerd door The Muppets Studio. In de serie, die bestaat uit 6 afleveringen die wekelijks online komen, haast Scooter zich om zijn deadline te halen en de gloednieuwe Muppet-serie te uploaden om te streamen. Hij zal zich moeten manoeuvreren door alle obstakels, afleidingen en complicaties waar de rest van de Muppet-bende hem mee opzadelen.

Muppets Now bestaat een 3 formats: een spelshow, een kookshow en een talkshow.

Uiteraard zijn alle bekende poppen van de partij: Kermit the Frog, Uncle Deadly, Fozzie Bear, Miss Piggy, The Great Gonzo, Dr. Bunsen Honeydew, Pepe the King Prawn, The Swedish Chef, Big Mean Carl, Scooter, Beaker, Joe the Legal Weasel en Link Hogthrob.

Daarnaast maken verschillende populaire acteurs en actrices hun opwachting in Muppets Now, zoals Linda Cardellini, Aubrey Plaza, Seth Rogen en RuPaul.

Wanneer verschijnt Muppets Now op Disney Plus?

Muppets Now verschijnt op 31 juli op Disney Plus in de Verenigde Staten en alle eerdere bovengenoemde landen. Tot op heden heeft Disney de serie nog niet in Nederland voor deze datum aangekondigd. De datum voor Nederland is volgens Disney ’to be announced’, maar dat hij komt dat is zeker. De verwachting is dat Muppets Now ook snel in Nederland te zien zal zijn. We hopen natuurlijk dat hij ook hier op 31 juli verschijnt!

Zie hieronder de trailer van Muppets Now!