Nieuwe ‘Night at the Museum’ film nu te zien op Disney Plus

Image: ⓒ Disney

Vanaf vandaag is de nieuwe Night at the Museum film ”Kahmunrah Rises Again” op Disney Plus te zien. Het vervolg in de populaire franchise is deze keer geanimeerd.

Disney Plus kost 8,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 89,99 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Disney-banners. 

In dit artikel:

Verhaal

De nieuwe film gaat over het onheil dat elke avond plaatsvindt in het American Museum of Natural History als de zon ondergaat. De zoon van Larry Daley, Nick, is de nachtwaker in het museum als zomerbaantje en hij komt er al snel achter dat het een uitdagende baan is voor een middelbare scholier. Wanneer de eeuwenoude tablet van het museum alles weer tot leven brengt bij zonsondergang is hij blij om zijn oude vrienden, waaronder Jedediah, Octavius en Sacagawea te zien als hij arriveert, maar wanneer de oude heerser Kahmunrah ontsnapt met plannen om zijn leger van de doden te bevrijden is het aan Nick om hem tegen te houden en het museum voor eens en altijd te redden.

Trailer

De 1.5 uur durende nieuwe film is vanaf vandaag op Disney Plus te bekijken.

Hieronder kun je alvast de trailer van de film zien: