Nieuwe seizoen van ”Loki” vanaf 6 oktober te zien op Disney Plus

Loki
© Disney

Disney heeft bekend gemaakt dat het tweede seizoen van de Marvel serie ”Loki” vanaf 6 oktober te zien zal zijn op Disney Plus.

In dit artikel:

Verhaal

Het tweede seizoen van Loki begint in de nasleep van de schokkende seizoensfinale wanneer Loki in een strijd om de ziel van de Time Variance Authority terechtkomt. Samen met Mobius, Hunter B-15 en een team van nieuwe en terugkerende personages navigeert Loki door een steeds groter wordend en steeds gevaarlijker multiversum op zoek naar Sylvie, Judge Renslayer, Miss Minutes en de waarheid over wat het betekent om een ​​vrije wil en een glorieus doel te hebben.

Cast

In de serie spelen Tom Hiddleston, Sophia Di Martino, Gugu Mbatha-Raw, Wunmi Mosaku, Eugene Cordero, Rafael Casal, Tara Strong, Kate Dickie, Liz Carr, Neil Ellice, met Jonathan Majors, Ke Huy Quan en Owen Wilson. Justin Benson & Aaron Moorhead, Dan Deleeuw en Kasra Farahani regisseren de afleveringen. De hoofdschrijver is Eric Martin. Kevin Feige, Stephen Broussard, Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Brad Winderbaum, Kevin R. Wright, Tom Hiddleston, Justin Benson & Aaron Moorhead, Eric Martin en Michael Waldron zijn de uitvoerende producenten, met Trevor Waterson als co-uitvoerend producent .

Klik hier om het eerste seizoen van Loki te kijken

Het tweede seizoen van ”Loki” is vanaf 6 oktober wekelijks te zien op Disney Plus.

Wil je weten wat er allemaal nog meer te zien is op Disney Plus? Check dan hier het volledige aanbod.

Disney+ kost 10,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 109,90 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven- of onderstaande Disney-banners.