Nieuwe serie ‘Rebel’ vanaf 28 mei te zien op Disney Plus Star (trailer)

rebel disney plus disney+

Disney heeft de releasedatum van de gloednieuwe serie ‘Rebel’ bekendgemaakt. De nieuwe titel, die op 8 april 2021 op ABC in première ging, is vanaf 28 mei te zien op Disney Plus Star in Nederland.

Rebel’, geïnspireerd op het leven van de echte Erin Brockovich die met succes een rechtszaak in gang zette tegen een groot nutsbedrijf, vertelt het verhaal van Annie “Rebel” Bello. Annie Bello, gespeeld door Katey Sagal (‘Married with Children’, ’Sons of Anarchy’, ‘8 Simple Rules’ en ‘Futurama’) is een advocaat, maar zonder diploma in de rechten. Ze is een grappige, rommelige, briljante en onverschrokken vrouw die werkelijk geloofd in de doelen waar ze voor vecht en de mensen van wie ze houdt. Als Rebel ergens voor gaat, dan zal ze winnen ook, koste wat het kost.

Cast en productie

In de serie zien we ook John Corbett als Grady Bello, James Lesure als Benji, Lex Scott Davis als Cassidy, Tamala Jones als Lana, Ariela Barer als Ziggy, Kevin Zegers als Nate, Sam Palladio als Luke en Andy Garcia als Cruz.

‘Rebel’ is uitvoerend geproduceerd door Krista Vernoff (‘Station 19’ en ‘Grey’s Anatomy’) en Alexandre Schmitt van Trip the Light, Erin Brockovich, John Davis en John Fox van Davis Entertainment, Andrew Stearn, Marc Webb en Adam Arkin.

De serie is geproduceerd door ABC Signature, in samenwering met Sony Pictures Television.

‘Rebel’ is vanaf 28 mei te zien op Disney Plus Star.

Bekijk hieronder de trailer.

rebel disney plus disney+ 1