Nieuwe special van ‘Bluey’ vanaf 14 april te zien op Disney Plus

Bluey
© Disney

Disney heeft bekend gemaakt dat de eerste special van ‘Bluey’ vanaf 14 april te zien zal zijn op Disney Plus.

Verhaal van ‘Bluey’

Bluey volgt de avonturen van een lieve zesjarige Blue Heeler-puppy die samenwoont met haar vader, moeder en het vierjarige zusje Bingo. In elke aflevering gebruikt Bluey haar grenzeloze Blue Heeler-energie om uitgebreide spellen te spelen die zich op onvoorspelbare en hilarische manieren ontvouwen.

Kijk ‘Bluey’ op Disney Plus

Nieuwe special en aflevering van ‘Bluey’

De eerste nieuwe aflevering, ‘Ghostbasket’ gaat in première op zondag 7 april en vormt het begin van het debuut van de 28 minuten durende special ‘The Sign’ die een week later op zondag 14 april in première gaat.

Sinds de lancering in Australië in 2018 heeft Bluey miljoenen fans over de hele wereld gekregen, alom geprezen om zijn oprechte en grappige weergave van het gezinsleven en de viering van het spel.

De veelgeprezen serie is een wereldwijde kijkcijfershit en is bekroond met talloze prijzen, waaronder een vijfde opeenvolgende AACTA Best Children’s Program-prijs, International Kids Emmy® Award, de Television Critics Association Award, BAFTA Children & Young People Awards, Critics’ Choice Award-nominaties en nog veel meer.

De serie is een samenwerking tussen ABC Children’s en BBC Studios Kids & Family en is gemaakt en geschreven door Joe Brumm en geproduceerd door de meervoudig Emmy Award-winnende Ludo Studio in samenwerking met Screen Queensland en Screen Australia. De serie wordt uitgezonden via Disney Channel, Disney Junior en Disney+ via een wereldwijde uitzendovereenkomst tussen BBC Studios Kids & Family en Disney Branded Television.

De nieuwe special van ‘Bluey’ zal vanaf 14 april te zien zijn op Disney Plus.

Wil je weten wat er allemaal nog meer te zien is op Disney Plus? Check dan hier het volledige aanbod.

Disney+ kost 10,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 109,90 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven- of onderstaande Disney-banners.