Nieuwe ‘The Mighty Ducks’ serie vanaf maart op Disney Plus

the mighty ducks, game changers, disney plus, disney+

Disney heeft een releasedatum aangekondigd voor ‘The Mighty Ducks: Game Changers’. De nieuwe live-action serie, waarvan de eerste film bijna 30 jaar geleden in première ging, gaat op 26 maart in première op Disney Plus.

Plot

‘The Mighty Ducks’, die 10 afleveringen telt, speelt zich af in het huidige Minnesota. The Mighty Ducks zijn geëvolueerd van scrappy underdogs tot een ultra-competitief en sterk jeugdhockeyteam. Nadat de 12-jarige Evan (Bradly Noon) zonder pardon buitenspel is gezet, gaan hij en zijn moeder Alex (Lauren Graham) op zoek naar een eigen team van buitenbeentjes om de moordende strijd aan te gaan om te winnen. Met de hulp van Gordon Bombay (Emilio Estevez) ontdekken zij de ware liefde voor de sport.

‘The Mighty Ducks: Game Changers’ wordt geproduceerd door ABC Signature, een onderdeel van Disney Television Studios. Steve Brill, de originele bedenker, schrijver en uitvoerend producent van alle drie de eerdere films, die een NHL-franchise voortbrachten, is terug als co-creator en uitvoerend producent van deze nieuwe serie.

Jaren 90

De eerste ‘The Mighty Ducks’ film ging in 1992 in première en werd in 1994 opgevolgd door een tweede deel. In 1996 kwam het derde deel en verscheen er een animatieserie van de films. Alle vier de titels zijn op Disney Plus te vinden.

Zie hieronder de nieuwe trailer van de ‘The Mighty Ducks: Game Changers’. Vanaf 26 maart dus te zien op Disney Plus!