Nieuwe ‘The Simpsons’ short met Andrea Bocelli binnenkort op Disney Plus

the simpsons, The Simpsons meet the Bocellis in Feliz Navidad , disney plus, disney+
Image: ⓒ Disney

Disney heeft een nieuwe short van ‘The Simpsons’ aangekondigd waarin de Italiaanse operazanger Andrea Bocelli en zijn kinderen te zien zijn. De speciale episode, genaamd ‘The Simpsons meet the Bocellis in Feliz Navidad’, is vanaf donderdag 15 december te zien op de streamer. 

Disney Plus kost 8,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 89,99 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Disney-banners. 

‘Feliz Navidad’

In de short wil Homer Marge het ultieme kerstcadeau geven: een optreden van de populaire tenor Andrea Bocelli, zijn 25-jarige zoon Matteo en zijn 10-jarige dochter Virginia.

Het nieuwe nummer van het drietal (‘Feliz Navidad’) wat in de aflevering te horen is staat niet op zichzelf. Op dezelfde dag (15 december dus) zal deze track namelijk als nieuwe single worden uitgebracht. Het liedje is afkomstig van het nieuwe album van Andrea, Matteo en Virginia: ‘A Family Christmas’.

33 jaar

Op 17 december 2022 vieren ‘The Simpsons’ hun 33 jarige bestaan. Op deze dag in 1989 werd de eerste aflevering van de familie uit Springfield uitgezonden op televisie.

Dit is overigens niet de eerste speciale short van ‘The Simpsons’. Eerder verschenen ‘Welcome to the Club’, ‘When Billie Met Lisa’ en ‘Maggie Simpson in The Force Awakens from Its Nap’. Deze shorts en alle 33 seizoenen van ‘The Simpsons’ zijn allemaal op Disney Plus te bekijken.

‘The Simpsons meet the Bocellis in Feliz Navidad’ is vanaf donderdag 15 december op Disney Plus te zien.