Nieuwe thriller ‘No Exit’ krijgt première op Disney Plus

no exit, disney plus1

De nieuwe 20th Century Studios-film ‘No Exit’ is vanaf 25 februari op Disney Plus te zien in Nederland. De thriller is vanaf dezelfde dag te zien op streamingdienst Hulu in de Verenigde Staten. Dit heeft Disney bekendgemaakt. 

Disney Plus kost 8,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 89,99 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Disney-banners.

In dit artikel:

Verhaal

In ‘No Exit’ volgen we de jonge vrouw Darby Thorne, gespeeld door Havana Rose Liu, die is gestrand door een sneeuwstorm en gedwongen wordt om onderdak te vinden op een parkeerplaats langs de snelweg met een groep vreemden. Wanneer ze een ontvoerd meisje in een busje op de parkeerplaats tegenkomt, beland ze in een angstaanjagende strijd op leven en dood om te ontdekken wie van hen de ontvoerder is.

Crew en cast

‘No Exit’ is geregisseerd door Damien Power (‘Killing Ground’) en geproduceerd door PGA Award-winner Scott Frank (‘The Queen’s Gambit’). De thriller is gebaseerd op de gelijknamige roman van de Amerikaanse schrijver Taylor Adams uit 2017. Andrew Barrer en Gabriel Ferarri (Ant-Man and the Wasp) schreven het script.

In ‘No Exit’ zien we Danny Ramirez (‘The Falcon and the Winter Soldier’), David Rysdahl (‘Nine Days’), Dale Dickey (‘Palm Springs’), Mila Harris (‘Young Dylan’) en Dennis Haysbert (‘Breakthrough’).

Er is nog geen trailer van de film verschenen, wel zijn er enkele foto’s beschikbaar en die kan je hieronder zien.

no exit, disney plus

no exit, disney plus