Nieuwe ”White Men Can’t Jump” vanaf 19 mei te zien op Disney Plus

White Men Can't Jump
Image:Ⓒ 20th Century Studios

Disney heeft bekend gemaakt dat de nieuwe versie van ”White Men Can’t Jump” vanaf 19 mei te zien zal zijn op Disney Plus.

In dit artikel:

Verhaal

‘White Men Can’t Jump’ is een moderne remix van de iconische film uit 1992 die de basketbalcultuur van Los Angeles viert. De film gaat over Jeremy, een voormalig basketbalspeler die zijn carrière aan de kant moest zetten door blessures. In het verhaal leert hij Kamal kennen, een veelbelovende speler die zijn eigen toekomst in de sport heeft verpest. De twee tegenpolen die schijnbaar mijlenver van elkaar verwijderd zijn ontdekken dat ze misschien meer gemeen hebben dan ze voor mogelijk hadden gehouden.

De originele film werd in 1992 uitgebracht met Wesley Snipes en Woody Harrelson in de hoofdrollen. Die versie ging over een paar basketbalspelers die samenwerkten om een grote wedstrijd te winnen.

Cast

De film is geregisseerd door Charles Kidd II (‘House Party’) en Kenya Barris (‘Black-Ish’) heeft het script geschreven. Teyana Taylor (‘Saturday Night Live’), Laura Harrier (‘Spider-Man: No Way Home’), Vince Staples (‘Abbott Elementary’), Myles Bullock (‘Runaways’), Lance Reddick (‘John Wick’), Jack Harlow (‘Scoob!’) en Sinqua Walls (‘Shark Night’) hebben allemaal een rol in de nieuwe film.

‘White Men Can’t Jump’ zal vanaf 19 mei te zien zijn op Disney Plus.

Disney Plus kost 10,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 109,90 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven- of onderstaande Disney-banners.