Night At The Museum: Kahmunrah Rises Again

  Night-at-the-museum, disney plus

  ‘Night At The Museum: Kahmunrah Rises Again’ gaat over de nerveuze en onzekere Nick Daley, (de zoon van Ben Stiller’s personage Larry Daley in de 20th Century Fox live-action films), die twijfelt om in de voetsporen van zijn vader te treden als de nachtwaker van een museum dat ’s nachts tot leven komt.

  In de film keren de Egyptische schurk Kahmunrah (Hank Azaria in de originele films), cowboy Jedediah (Owen Wilson in de originele films), Octavius (Steve Coogan in de originele films), de 26ste Amerikaanse president Teddy (Robin Williams in de originele films) en Sacagawea (Mizou Peck in de originele trilogie) terug.

  Disney is op zoek naar vernieuwde versies van deze karakters, dus we hoeven geen (slechte) imitaties van Owen Wilson of Robin Williams te verwachten.

  Titel: Night At The Museum: Kahmunrah Rises Again
  Type: Film
  Genre: Animatie / Komedie
  Release: 2022
  IMDb: –

  Klik hier om je voor slechts € 8,99 per maand (op ieder moment opzegbaar) of € 89,90 per jaar te abonneren op Disney Plus. Dit is uiteraard inclusief de recente uitbreiding van Disney Plus, Star. Je kan hiervoor ook op de onder of bovenstaande Disney-banner klikken.